Onsdag

Så har denna dag passerat snart, och den blev ju inte alls som man hade tänkt sig för här hemma har vi en Alexander som har 39,2 graders feber och är jätte grinig och hängig. Har haft en väldigt aktiv och pigg Anton som i stort sett varit vaken HELA dagen. Så en sambo som har jobbat men borde väl dyka upp här hemma snart. Men ja iallafall tillbaka till dagen här hemma då!

Kan säga att den har varit påfrestande och dryg, ja till och med så jobbig att det slutade med att mamma Linda fick stå på toan och blöda lite näsblod. Men sen var det bara att försöka ta tag i tornadon här hemma igen. Det tog mig ca. 2 timmar att få Alexander att somna och mat ja det ville han inte ens höra. Så fort jag nämnde ordet mat så sprang han in på sitt rum och grinade, så jag har försökt med yogurt och macka. Det enda som gick i han det var varm macka gjord i ugnen som vi fixade iordning när alexanders mormor och morfar kom hit på besök en snabbis. Dom skulle hit och lämna en matta som jag ska tvätta men den mattan hade dom inte med sig för dom var så säkra på att jag redan hade den här.Men nej sa jag men ändå så gav dom sig inte och sedan när dom kom hem och letade vidare så hade som nu hittat mattan där..Dom är väl för roliga dom =)

Det ena som jag har hunnit med idag det är att jag har slagit in ericas pressent och fixat den klart så den ligger där och vill bara bli över lämnad nu. Och sedan hann jag slå in de 3 julklappar vi hunnit köpa åxå. Alexander satt då och bara hängde med huvudet i sin matstol och kollade på.

Han som skulle hjälpa mig att dammsuga och moppa golven idag, ja för han gillar verkligen att städa!! Bara han får göra det med våra saker =) men så blev det ju inte så här ser det lika fördjävligt ut än tyvärr. Funderar på att dra av golven med dammsugaren nu en snabbis men jag vill verkligen inte väcka alexander så de får nog vänta tills imån för då är marcus ändå ledig så då är vi 2 st här hemma.

Anton fick en jätte fin dress som bestog av en body och ett par byxor av sin farmor idag. Och den är i storlek 50 så nu har vi lite mer kläder att kunna använda!! SÅ den tackar vi för jätte mycket!!

Det är så roligt och mysigt nu när man ser att anton ler mer och mer för varje dag och att det inte är bara för att maten rinner ner i magen. Och det är ett sånnt där charmigt leende som man bara inte kan sluta kolla på. Tänk vad ett sånnt leende  kan få en att känna sig glad för en stund.

Nu fick jag ju total torka i huvudet igen för jag hade massor jag skulle skriva om, men jaja det får jag väl skriva sen när det dyker upp igen då =) så får väl ta tag i lite små saker och fixa här hemma nu istället.

Ha de gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0