Natten

Ja då sitter jag här och skriver mitt i natten igen då. Kan ju säga att Dessa två älsklingar vi skapat är helt olika varann när dom var små. För Alexander sov hela nätterna efter att han bara var 1 vecka gammal och han spydde konstant hela tiden.Anton där i mot han är vaken hela nätterna men han spyr inget alls, elle jo han har spytt 2 gånger men då var han ju glupsk =)

Har även en glad nyhet att vi började ju smörja Anton med miniderm flera flera gånger om dagen.Ja hela kroppen även runt ögonen eftersom den är så pass mild så kan man ha den där. Och tro det eller ej men det har hjälpt, de kommer inge mer var,svullnaden har gått ned och hans torr het och prickar är nästan borta. Så jag ska fortsätta äta mjölkprodukter några dagar till så att vi ser om det går bort ändå.Självklart hoppas jag på det för inte vill jag ha en kille som är allergisk mot mjölk/laktos.

satt nyss och hade jätte mycket i huvudet vad jag skulle skriva men nu är allt borta. så får väl återkomma imån för nu vakande anton.Så nu blir det myspys med ammning.

god natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0