Lördag

Kom på att det är ju lördag idag =) jag som trott typ att de är torsdag eller Fredag! haha där ser man så imån är det första advent och jag som inte ens fått upp mer än gardinerna och ljuststakrana =( humm får nog ta och sätta lite fart om detta ska fixas. Men på en gång jag tänker börja så dyker de alltid upp nåot annat annars ser jag nått som borde göras och så gör jag det istället.

Och sen blir jag ju så förbannad på mig själv. Som idag jag gick och vilade eftersom jag hade världens huvudvärk och jag var kanon trött, och det hela slutadde med att jag lamig i sängen strax efter 10 imorse och jag kom upp ur sängen runt 15 tiden på eftermiddagen. Japp där var ju min dag bort blåst pga att jag skulle vila/sova i ca. 5 timmar. Och nu komme jag väl inte kunna somna ikväll istället =( det där har blivit en ondcirkel för mig just nu.

Men som tur var så kunde Erica komma hit ändå fast det inte blev på förmiddagen =) och gud vad skönt det var att få prata av sig lite och att få umgås lite. Hon fick mig på bättre humör direkt och efter att man fått någon timme med henne så fick man mer energi för denna dag som var kvar.

Alexander somnade strax innan  20 tiden så efter det så satt vi oss och kollade på robinsson med chips och dip, ja fu sjutton vad onyttiga vi är =)  Anton höll sig vaken och fick mat vid 22 tiden och sen somnade han åxå. så nu sover båda barnen, peppar peppar låt det vara så!! =)

Jag har setat fast klistrad framför tvn för filmen eragon gick på 4.an och någon tår fick man ju fälla. Jag brukar inte gilla sånna filmer men denna film var ju kanon. Och den där blåa draken var ju för gullig. nu sitter jag ju här och skriver så nu missar jag väl slutet. Men blev så trött på dessa jävla reklam avbrott som ska vara hela tidden.

Nej ska väl dra mig mot tvn igen och hoppas på att hinna se slutet åxå. sedan ska jag nog plocka lite med små sakerna där uppe. ja de lär ju göras =)

ha de bra!


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, det låter som att det är likadant för oss båda... jag hade mer energi oxå när jag kom hem. på dagen var jag jättenere, så om det är så borde vi verkligen ta oss i kragen och träffas oftare ! :) så kanske vi orkar lite mer ;P

2009-11-29 @ 11:19:16
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0