Fredag

Fredag och helgen är kommen. Började dagen med att köra bilen till verkstaden så dom kunde fixa det där lilla felet som vi fick bakslag på när vi besiktade bilen samma morgon som lille anton ville komma ut till oss =)
Mamma kom dit och hämtade upp mig och Alexander, sedan skjusade hon hem oss hit till marcus och anton. Sen blev det att mata anton och leka med alexander. Sedan vid 11.30 tiden så somande hela familjen. Ja vi sov nästan 3 timmar hela bunten så där försvann den fredagen som jag skulle få så mycket fixat på. Alexander åt pannkakor med sylt när han vaknade och anton fick som vanligt ersättning!! =) 
sen var det mäst att bara få timmarna att gå med lite damsugning och diskning. Ringde sedan farmor som skjusade ut mig för att hämta bilen. Och dom hade ombesiktat den där så det behöver jag inte bry mig om längre =)

Sen fixade vi till barnen och for till alexanders farmor och lämnade han där medans vi åkte och handlade. Alexander brukar tröttna på en gång så känns skönare att kunna handla i lugn och ro utan en hysterisk alexander. Man brukar ofta glömma hälften då. Men idag så tror jag fasiken vi fick med oss allt!! =)
Sen hämtade vi alexander och åkte hem, sedan fick han lägga sig på en gång för trött var han =) så han sover sedan några timmar tillbaka. Anton är fortfarande vaken, eller ja han är super trött men så fort man lägger ner han i sängen så vaknar han och skriker. Så snart är det väl dags för mat igen skulle jag tro.  Vi har hunnit av njuta tacosen som blev gjorda för oss vuxna.
Ska ta och försöka plocka lite med julsakerna och lite annat åxå.Men först ska jag hänga tvätten som blev klar för ett tag sedan.
Får se om det blir dip och chips sen eller om det får bli imån. Det får nog räcka med att sitta här med köksbordet med tända doftljus. Ja ni som känner mig vet ju att jag älskar doftljus och fina ljuslyktor m.m  så här doftar det kladdkaka =) Doft ljus från IKEA sitter aldrig fel =)

NU ska jag  fixa mat till anton sedan börja med all skit som ska göras =)
Får se om de blir nå mer skrivande senare annars blir det imån =)

ha de gött och sov sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0