Helgen

I lördags så blev det att åka hem till ekis och där blev det tacos,chips,dipp och dricka. ekis,happa,marcus och jag. ja själv klart så var ju alexander med också =)  sen blev det lite spel som bluff, poker.  och melodifestivalen får vi ju inte missa. mn hur fan kunde den där jävla ugglan gå vidare?? melodifestivalen suger i år. elle ja den blir bara värre å värre. som förra året då stog de ju ett gäng från jogoslavien elle vad fan de heter och sjöng om kebebpizza..??? öö vart är vi på väg??

Alexander ville inte alls sova, så istället för att sova klockan sju så somande han elva för han var så nyfiken på allt. men då orkade han verkligen inge mer =)  inte bra att vara så nyfiken, men jag vet vam han har fått det i från =)

Sen på natten så blev det något bilspel på ps2 och det gick ju som det gick...Jag har ju en tendens att svänga med hela kroppen och allt. men inte gå det bättre för de inte =)  men kul var det iallafall, och marcus han somnade där i soffan ett tag.
Det var hans snarkningar som störde mig kan vi väl säga =)

vi kom hem vid 3 tiden och vi la oss på en gång. så hela dagen efter kändes som en riktig bakis dag för mig, var så trött och helt borta i huvudet hela dagen så jag vet fortfarande inte vad som blev gjort den dagen =/

Men igår kväll så blev det lite tv tittande sedan sova för var ju fortfarande trött. men kunde inte somna och alexander vaknade hela tiden. så när klockan var lite efter 2 så hade jag varit upp med han 3 gånger, jag hade bytt blöja,gett han mat och bara gått runt med han och sedan försökt lagt han gång på gång.  men han ville inte..så pickade på marcus och sa att han fick gå upp och försöka för jag var bara tvungen att få sova vid det laget. och eftersom att jag skulle upp med han  sen på morgonen när han skulle vakna.  så marcus gick upp och vred i gång speldosan och vips så sov han..är inte det lite underligt?? men men han var väl bara tvungen att få se att marcus hade kommit hem =)

sen vaknade han vid åtta i morse och då åt vi lite frukost och lekte en massa. och vid 10 tiden så kom pappa upp åxå och då blir han som vanligt som en durasell kanin =)

han var pigg et bra tag men sen innan 11 så började den däta trötta griniga alexander komma fram mer och mer så vi höll ut till halv tolv sen fick han sova..
och jag som tänkte sova en liten middags lur jag åxå men telefonen har gått i varv här nu.. 
bara för att dom redan har ringt och sagt att jag ska jobba på ett ställe på tisdag och onsdag så ska de självklart ringa från 3 till ställen =) men men jag får då jobba iallafall =)  sen ringde mamma och hon är nu på väg hem från falun för tabletterna hade hjälpt hon med blodvädet. så ska väl upp till amsberg sen efter 4 tiden och hälsa på. 
sen ringde min farmor och ville komma på besök, fast jag försökte prata bort att de inte kunde gå så skulle hon komma. jag som är så trött. men hon skulle ju inte komma förens vid halv två elel vad hon sa så ska nog gå ner och vila tills dess..lika bra att ställa klockan men alexander  vaknar nog när som helst.  men men ska sova lite middag nu jag så jag orkar med denna dag!

gud vad stav fel de blir men detta tangentbort vill inte som jag vill, de börjar bli helt kasst tycker jag så hoppas ni förstår vad det ska stå =)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Happa

Bara så du vet så när perelli vann melodifestivalen fick hon också mest röster av aftonbladets läsare och i år är det nämnligen underbara udda magiska Caroline af Ugglas som leder överlägset i aftonbladets omröstning. Det lutar åt Moskva för denna kvinna just nu. :) ler

2009-03-09 @ 20:34:02
URL: http://sadhistory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0