Ser

Har kollat på melodifestivalen och käkat lite mat och jag har kommit fram till att melodifestivalen blirdåligare och dåligare för varje år som går, men ändå så sätter man sig likförbaskat i den dära soffan och kollar på det.

Till och med jag skulle ju kunna ställa mig där och gapa  och se ut som ett fån, ja jag till och med skulle kunna gå till  globen =) haha

Idag har jag fått lite saker gjort i allafall. har tagit in påsen med lite större kläder åt alexander men lite till måste inhandlas för de var inte alls så mycket jag ahde hoppats på =( men men han får väl överleva i dessa kläder så länge =)
Så har jag rensat ut alla för små kläder åxå så dom ska bara ner i en kartong och sedan ut i förådet.

Det har varit fit for fight hela dagen kan jag säga, de käns liksom som att alexander springer runt och gör enbart sånnt han inte får göra sen komme jag som en höök efter och gormar =)  ska verkligen skaffa sele på han nu =) =)

Annars så är det väl frid och fröjd här hemma, dagarna gnatar på fort som fn och jag vet inte hur många gånger jag har sagt det men stressad blir jag efter som jag inte hinner med allt jag vill.

Men ska försöka hinna med lite mer imån  nu medans marcus är ledig åxå.. fast då är det födelsedagskalas och en massa andra saker som ska göras först, så de får visa sig vad man hinner med .

Jo jag skulle ju berätta en nyhet idag och jag håller ju vad jag lovar så jag får ta och berätta nu ju annars blir det abra bort glömmt sen får jag skit för det =)

men ni har säkert redan sett eller hört.
Men vi väntar i alla fall tillökning så i oktober så blir vi en till familjemedlem om allt gåt som det ska.
Och det är därför jag är så trött hela tiden så nu vet ni!!!!
Vi är så glada och lyckliga.  <3

Nej  nu ska jag väl sätta mig ner och kolla på när marcus spelar bowling här hemma på wii =)

ha en bra lördags kväll!

Kommentarer
Postat av: cattis

Grattis, hur långt är du gången?

jag ska också få till ökning i oktober :)

men har inte gått ut med det riktigt än, jag väntar lite till,,, hur mår du då förutom att du är trött?? illamående???

kram

2009-03-02 @ 13:07:18
URL: http://chatarinasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0