Flängt runt

Alexander  och jag skjusade iväg marcus till busstationen för han skulle till jobbet.
Sedan for vi vidare till erica å kalles  parkering, där i från skrev jag ett sms till erica å frågade om hon var hemma och vad hon gjorde. Hon var hemma och hon gjorde inget förutom att skriva blogg =)
Marcus sa ju att jag skulle ringa innan men jag tänkte överraska henne totalt men sen slog det mig att hon kanske hade annat besök elle hade ett mys med kalle =) så man vill ju inte störa så därför lev det et sms.
men men skrev sedan att jag ahde tråkigt och då skrev hon att vi kunde komma..hehe som gjort!!Vi gick in!!!Snabbt gick det va!??

Men det var skönt med lite prat och som vanligt blir jag på jätte bra humör när jag är med erica så denna dag blev en bra söndag!! tack erica för dagen!
det blev lite fika och massa prat.Känns så skönt att man kan prata, erica förstår så mycket, innerst inne är vi nog väldigt lika. Jag kan nästan henne utan till och hon mig =)

Jaja nu sover alexander och jag är hungrig, fan vad ovanligt va? är fan jämt hungrig. men ska väl vänta till älsklingen komme hem.Är ju så trökit att äta mat själv.  Undrar vad de blir för mat....humm är nog bara sugen på en sak å de blir de inte.

Ja just ja jag skulle ju skriva om vad som hände idag, elle ja vad jag fick för hjälp av att ha en prat stund med marcus...men nu såg jag att de är annat som ska göras så ja komme väl tebax om några minuter och skriver det i ett nytt inlägg.
Men de blir väldigt mycket personligt i den inlägget och jag vill att ni visar respekt för det.
Men ni läsare är väl snälla å gulliga så jag behöver väl inte oroa mig =)

he de så bra så länge!









DETTA ÄR ETT PROV!
Bloggar jag följer:
http://gazela.blogg.se
http://shitvilkenblogg.blogg.se
http://mammabeckas.blogg.se
 
OJ TITTA DET GICK ELLE??


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha duktig du är :P

2009-02-01 @ 20:03:51
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: cattis

hej vi har flyttat till skreddarbacken, vi bor högst upp på malins väg, :)

2009-02-01 @ 23:31:21
URL: http://chatarinasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0