synd

om mig inlägg blir nog detta.

Kan ju börja med att skriva att alexander har fått 3 tänder!!!mmm 3 st på engång  stackarn...=) den där uppe ha kommit fram mer än dom  två där nere...ser ut som små risegryn..=)  ska börja borsta tänderna på han nu men hittade inte hans lilla mina tandborste idag..=(

Och idag lärde han sig att ta ut nappen när han ska ha nått i munnen, annars ha vi alltid fått tagit ut den för han blir skit sur för han ej får in vällingen elle vad det är...

så idag när han fikade så tog han ur nappen å slängde den jätte långt sen började han äta på rånet...Och lika nu när han skulle ha flaskan med vällingen så tog han ut nappen å la den bredvid sig sedan drack han vällingen så nöjd så ! =)
Jag är så stolt över mitt lilla charmtroll!!!<3

Ja då komme vi väl till den delen där jag ska tycka synd om mig då....
Ha haft huvudvärk i 3 dagar nu och inte släpper det, men de kan ju vara för all stress fast jag inte behöver stressa,,Fy mig!
Men i natt så kunde jag inte sova för  jag hade så ont i halsen så jag kunde fan inte ens svälja mitt egna saliv, känndes som jag skulle kvävas ett tag. Men jag var uppe vid 9 i morse ändå. Har haft ont i huvudet,halsen å kroppen hela dagen. Sitter liksom i ena kinden upp emot örat,ögat och näsan..ajajaj  täppt i näsan är jag igen åxå  =(  känns som huvudet ska explodera så fort jag gör en häftig rörelse elle om jag komme åt kinden...
De hjälper inte med huvudvärkstabletter,halstabletter elle nässpray.
tog tempen vid halv sju å då ahde jag 38,4 graders feber åxå..
 Vad fan ska jag göra???Vad fan kan det vara??
känns som jag ska dö nu, ska jag verkligen dö så här tidigt?? ska jag inte få se alexander växa upp??

och det värsta av allt så har min kropp sagt i från idag,den tycker inte om när jag bär på alexander. Han är helt enkelt för tung för mig, denna dag har jag fasat för. Men jag börjar få ryggskott. Jag sitter som en skit för  de gör ont, och varje gång jag böjer mig ner för att hämta nått från golvet elle om jag ska ta upp alexander så hugger de till å de låser sig liksom...=(  han som verkligen behöver bäras nu, han är ju så lessen när tänderna gör så ont att komma upp.
Kan ju inte låta han sitta på golvet hela dagen för att marcus jobbar...fan vad jag känner mig som en dålig mamma.
Jag har försökt skjuta detta med ryggen bakom mig ett tag nu men idag så kroppen i från 2 gånger så mamma skrek värkligen åt mig att jag måste tänka på mig själv å ryggen.för jag har ju en rygg skada sen jag tävlingshoppade.

HUr ska jag göra då?? Marcus ska ju inte vara hemma bara för att jag mår som jag gör. Och jag ska klara detta.Det är ju skamm om jag ej kan ta hand om min egna son.

Detta gör mig så djupt deprimerad så jag ha gråtit flera gånger idag och det gör svin ont att gråta nu.

Men ska gå å lägga mig nu och hoppas allt känns bättre imån.
För imån ska vi till sågmyra till lager 157 och kolla efter en pjymas till alexander.Han måste ha en nu!!!!

jaja ha en trevlig kväll allesammans!



Älska!<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

behöver du hjälp eller sällskap hemma är det bara att du hör av dig gumman ! jag hjälper så gärna till så.

2008-10-09 @ 21:21:37
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: Anonym

och du är ingen dålig mamma, du är fan världens bästa mamma ! så det så ! :)

2008-10-09 @ 21:22:33
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0