städa

Ja det blev inte så mycket städa för mig, alexander vaknade å idag har han haft ont i munnen tror jag för han har varit gnällig och när han hade sina leksaker och hade dom i munnen så började han verkligen GRINA! men men vi lekte och plockade lite tillsammans sean åt vi mat å gosade....

slutade med att vi åkte till amsberg till halv fyra....å sedan hämtade vi mamma å pappas bil på verkstan...
Å eftersom jag var så snäll å skjussade dit dom å hem dom så fixade dom de trasiga lamporna på våran bil...så nu är det inge mer som ska fixas med bil iallafall..elle jo byta till vinterdäck men dit är det ju ett tag till..=)

jaja kom hem precis innan sju å la alexander..han somnade som en stock, men de skulkle jag åxå gjort om jag bara hade sovit 1 timme vid 10 tiden på morron...=/

Har gått å tänkt hela dagen om tv måste vara på medans marcus spelar in hockeyn elle om den kan va av men att kanalen är på på boxen..??? å inte kan man få tag på marcus heller så jag skyndade mig upp å satt på tvn..å tur det säger jag bara, en runta var uppe å man var tvungen att välja mellan standby elle nått mer.... så nu har jag tvn på och så fick jag trycka på att den skulle spela in....blir säkert nå skit ändå men de är inte mitt fel, tycker marcus var otydlig hur jag skulle gö.... =)

Jaja idag ha vi bestämmt att de blir en hel dag med erica imån, eftersom kalle är borta hela dagen å marcus jobbar hela dagen...så vi skulle nog baka å sen ska vi väl hitta på en massa skoj"!!!!!så vi åker väl dit så fort viär klara här på morgonen..=)

hummm jaja nu har jag bytt ut 2 st lampor som bara har slocknat  å nu ska jag fortsätta små städa lite...för hocketn ska jag kolla på med marcus när han kommer hem..=)


Förresten med mitt förra inlägg om hus så fick jag ekis att bli sugen på det..hehe

tänk bara om marcus kunde bli riktigt jävla sugen på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ha en trevlig kväll!!!

Älskar!<3

Kommentarer
Postat av: A

Ett hus bara måste man ha =) Tjata lite på honom då...hehe

2008-10-19 @ 07:30:28
URL: http://ekis.blogdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0