Underbart

JA ni, vet inte vart mitt bloggande är på väg just nu...Men antingen så har jag en sambo som sitter framför datorn  och kollar sina sidor flera gånger och jag tror han även läser samma text flera gånger....Men men alla gör vad dom vill vid denna dator.Sen har jag en son som kräver mycket tid och uppmärksamhet, han är mitt punkten i detta hem. Sen har jag massa andra sysslor som ibland måste hinnas före att sitta vid datorn å skriva en massa strunt. Ja de är bara en massa strunt som just jag skriver om, jag kommer aldrig på nått vettigt att skriva om. De blir antigen om hur dåligt jag mår eller hur bra jag mår. Ibland skriver jag lite om vad vi gjort å ska göra under dagen, mer ha inte jag att komma med. Så ja jag vet helt enkelt inte vart denna blogg är på väg...Ska den läggas ner elle ska jag bara skriva strunt i den?? De är en ständig fråga jag ställer mig själv, men jag har inget svar. Så nu frågar jag er mina läsare!

Har jag några läsare??
Ska jag ha kvar bloggen å skriva när jag hinner å kan elle ska jag lägga ner den??


Idag då så har vi varit ner till flygfältet å kollat på Borlänge Street Open. Innan vi kom dit så var jag in på kupolen och köpte ett par öronkopor till Alexander för vi vill ju inte att han ska få någon hörsel skada. Så vi kom väl dit prcis innan 13.00 så vi mötte bror och far min där. När vi kom så spöregnade det så de känndes en aning negativt, jag ahde i tanken hela tiden att allt skulle bli inställt men vi gick in där i hopp om att de skulle bli sol och att dom kunde börja tävla igen. Gick väl runt där och kolalde ett bra tag sedan gick vi och köpte en varin hamburgare och shit vilken god burgare det var.Vi provade även öronkoporna på alexander och han blev en aningen paff om vad som hände...=)  Men de gick hur bra som helst och han verkade trivas i dom iallafall.  Vi gick sedan längst ner över en gräsplätt och hittade super bra platser längst fram mot banan.Så man såg starten och hela loppet....Så vid 15 tiden så kunde dom köra igång igen så några åk fick vi då se. Började tyvärr att regna igen vid 16 tiden så vi alla började gå mot bilarna för att åka hem. Men en liten tripp dit och att få se lite åk iallafall var uppskattat från min del iallafall.
De är så skönt att få komma ut för ibland kan jag verkligen känna mig instängd.

Här hemma så har vi målat klart den andra grinden nu, dom blir så fina så.Far min har ju snickrat ihop 3 st grindar. En att ha uppe för trappan, den andra för att ha för trappan där nere och sedan den tredje at ha ute vid ingången till altenen. Så nu ska vi bara måla klart den sista plus några pinnar som hörtill sedan ska vi köpa gångjärn sen kommer han hit och sätter upp dom. De är ju bra om de blir så fort som möjligt för alexander kör som en dåre i sin gåstol här uppe så jag är livrädd att han ska åke ner för trappan hela tiden. Vi har dragit dit en stor jäkla fåtölj  för öppningen och de är så drygt att dra den fram och tillbaka hela tiden. Men de ska vi inte behöva göra så länge till.
När Marcus målade så satt jag och Alexander å kolalde på, då var det någon som grillade, för de blev att lukta grillat över hela gården å de bara vattnades i min mun.Så nu sitter jag här och är  jätte sugen på att grilla.Men tycker inte att det är något väder för det så jag får fortsätta vara sugen på grillat..=(

Mina drömmar som jag sagt att jag ska skriva om tänkte jag skriva ner nu, men de blir bara dom största drömmarna jag har, för annars så får jag sitta här flera dagar känns det som.
1. Vill flytta till ett trivsamt hus
2. Jag vill skaffa fler barn ganska snart
3.Jag vill verkligen gifta mig
4. Jag vill skaffa häst igen
5. Jag vill ha en kombi bil
6. Jag vill tjäna skit mycket pengar

Tyvärr så kommer nog inga av mina 6 största drömmar att slå in, hur hårt jag än kommer eller har jobbat på det så blir det tyvärr ej så.Och det har jag insett nu så därför har jag varit nere och ledsen.

Men trotts detta så har jag intalat mig själv att livet går vidare,så jag är lycklig.Jag är glad åxå innerst inne.
Fan visst jag komme få bo i en liten lägenhet och betala massa pengar till ett sketet företag istället för att bo stort och ha riktig plats för allt och man betalar av lånet på huset sedan betlar man inget mer det är en hus då!
Jag får nog nöja  mig med alexander ett bra tag till, för man är ju 2 om att skaffa barn och båda måste vara reda att ta klivet att vilja bli 2 barns föräldrar och just nu så är det ju bara jag, så jag får väl vänta in min älskling åxå.
Ja jag vill gifta mig, att känna mig som en RIKTIG familj och sen är det en fördel för ens barn att föräldrarna är gifta. Men om man ska gifta sig så måste man ha en partner som vill och vågar gifta sig.Och jag har lyckats hitta en som ej vill, så de är åxå något jag komme få leva med.
Ja hästarna saknar jag en massa och jag vill ha en häst igen, för då får man sin träning varjde dag, jag vägde fan 57 kg när jag red och gick upp på en gång när jag slutade pga studier och  annat.
Kombi bil är aldrig fel när man är en barnfamilj, jag är verkligen trött på att krångla in den där jävla vagnen i den lilla skuffen på denna bil, tänk att få ha gott om plats, och speciellt om man ska ha fler barn sen då bli de fan kris.
Vem fan vill inte ha mycket pengar, men jag vill ha skit mycket nu på en gång, kan jag inte bara få vinna några miljoner så skulle fan allt lösa sig så jäkla bra.Å allt tungt inm mig skulle släppa.Jag bär inte bara på mina tunga stenar jag bör på hela min familjs tunga stenar. De blir så när man bor under samma tak och man lever sitt liv med en.Och det har jag valt, men allt skulle bli så mycket enklare å bättre om jag hade pengar.Ge mig det!!

Men som sagt jag är lycklig åxå!!!Jag har världens underbarts Sambo som jag alltid har älskat och jag kommer alltid att älska han. Visst vi har våra svåra stunder då jag tycker han kan tänka anorlunda och tänka på att vi är en familj nu men de ör väl så att killar är alltid svåra att få in sånnt.Dom tror alltid att dom är fria....
Sen har vi ju den underbaraste sonen tillsammans som för gyller våra dagar, vi fick en ny start på våra liv och vi tog våran familj till en högre nivå. Och jag är så stolt att få vara kvinnan i denna familj och det är verkligen inget jag vill byta bort elle slänga iväg!! Jag älskar dom över hela mitt hjärta och mer där till!!<3

humm ja det blev ju en ganska lång blogg idag men de va bara så skönt att få skriva av sig allt som man haft inom sig.Och ja ska försöka blogga oftare och med mindre texter istället. För knappt jag har orkat läsa igenom detta..haha
Men ni har ju nu ängnat några minuter till min blogg..=)


Ska kolla på rederiet med älsklingen nu för han har nog frågan några gånger om de är blogg jag fortfarnde skriver  =)

Ska tacka för mig nu!  Ha en trevlig kväll för det tänker jag då ha!!

Älskar min familj!!<3 Tack för att ni finns...speciellt du Marcus!!!!!!!!!!!!<3

Kommentarer
Postat av: Marcus

Läser din blogg men är dålig på att kommentera,

2008-07-19 @ 22:00:29
Postat av: Anonym

du behåller din blogg och det med basta ! eller hur man nu säger haha =)

2008-07-19 @ 22:55:47
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: disis

jag var i borlänge då.. och dessutom hade det betytt ganska mycket o gå på sin gamla bästa kompis barns dop =)... fråga kunde man kanske gjort =)? skit samma =). kram

2008-07-20 @ 00:00:05
Postat av: Hanna

Hej Linda. Jag vill bara säga att du aldrig ska sluta drömma. Det finns inga ursäkter goda nog för att du ska avstå från sånt du vill ha eller behöver i DITT enda liv som Linda. Du är en kanongullig ung kvinna som har mycket kvar att uppleva, inte bara som mamma, utan också som Linda.

Fortsätt skriva, och våga inte ge upp dina drömmar. Jag tror på dig.

2008-07-20 @ 12:55:19
Postat av: Läsaren

"Visst vi har våra svåra stunder då jag tycker han kan tänka anorlunda och tänka på att vi är en familj nu men de är väl så att killar är alltid svåra att få in sånnt.Dom tror alltid att dom är fria...."



Missförstå mig inte nu Linda, Men det finns killar som inte alltid "tror att dom är fria". Det finns killar som är mogna nog att stå för sina handlingar och som vill det bästa för sin partner. Du ska aldrig nöja dig med något för att du tror att det är den enda som är möjligt. Det är inget bra liv att bara stå ut med saker som man egentligen inte trivs med. Jag gjorde det alldeles för länge, tills jag nyligen vågade lyssna på mig själv igen. Jag vill helt enkelt bara säga att du inte ska vara konflikträdd. Varför ska du känna dig instängd medan din partner känner sig fri??? Det låter verkligen inte jämnställt.

Kramar och girlpower från en läsare

2008-07-20 @ 13:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0