trött

Och slut i hela kroppen är jag, men det blir väl så om kroppen skriker efter mat!!! Men jag har absolut ingen ork alls att fixa mat. Sånna lägen skulle jag bara vilja trycka på en knapp och vips så skulle jag ha underbart god mat framför mig!! =)
Lata Linda kikar fram lite då och då, eller ja hon har kikat fram rätts så mycket på slutet.Men jag hoppas på en ändring där och det är inom en snar framtid.
Fick åka själv till gymmet och röra på fläsket lite, men det var skönt att känna att man gjort någon nytta idag iallafall, fast humöret är väl inte på topp och jag kan inte sätta fingret på vad som är felet.
Känns som jag inte kan prata med någon just nu.Vet ej varför.Men det känns som att jag inte har något att säga längre allt känns så tomt.haha Ja det är en konstig känsla, jag blir tokig på mig själv.Vill ju veta vad problemet är!

Men iallafall så efter jag kört en vända på gymmet så unnande jag mig en solning.Men fy fan alltså säger jag bara! Trodde det var 20 minuters solning men nejdå det var 30 minuter så nu är jag en kräfta. Och på slutet trodde jag att både vader,rygg,rumpa och ansikte skulle smälta sönder på mig. Men jag klarade det =)

drog hem och damp av mina saker sedan drog jag vidare till Erica eftersom hon hade en Oriflame-visning idag.Och kanon kul var det eftersom jag fick träffa underbara människor. Och det blev en hel del prat också!

Så imorgon kommer Erica hit på besök och umgås lite, så då blir det massa skit snack skulle jag kunna tro =)
Sedan är det Bvc med Anton på eftermiddagen också.
Så nu har jag en hel del att göra och fixa imorgon, det känns skönt det =)

Kan avslöja att jag har en hel del BOLLAR i luften just nu och jag blickar framåt!
Jag hoppas att detta blir kul och även lärorikt på samma gång men jag står ju självklart inte själv!

Nej nu orkar inte kroppen mer så nu avslutar jag för idag och åter kommer imorgon istället!!

God Natt på ER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0