Peppar

Jag har fortfarande klarat mig från att spy eller mått dåligt. Men Marcus har verkligen kört skytte trafik in och ut från våran toalett.I sånna här fall vill man verkligen ha fler än endast 1 liten jävla toa. Jag som inbillar mig och blir så få fäng när det gäller sånnt här. Så nu har jag gått runt hela dagen och verkligen känns efter om jag har ens lite ont i magen och visst har jag haft ont i magen hela dagen men det är nog pga andra saker som jag inte alls vill skriva här och nu. Men känner mig då inte drabbad av magsjukan än iallafall =)
Alexander spydde även han innan han gick och la sig men vem vet kan det ha varit en blanding mellan trötthet och mätthet eller är det även den grymma magsjukan som tagit han med?? Ja det visar sig imorgon.Men jag tror att det är trött och mätt blandat som gjorde så att mackan for upp fort som blixten. Så imån blir det mer tvötta tvätta precis som idag.
HADE  så mycket jag hade tänkt försöka hinna med idag men orken fanns liksom inte där, har varit trött hela dagen, ja jag har nästan SOVIT bort halva dagen faktist och då blir jag så där förbannad på mig själv som jag brukar bli.

Men trotts att jag sovit och vilat så har jag varit så förbannat jävla TRÖTT och inte har jag haft någor ORK till något alls så idag har jag varit den TRÅKIGASTE mamman i världen! Så idag tycker jag synd om mina barn =(

Hoppas på att hinna göra lite saker imorgon iallafall. Så jag slipper må pyton pga det hela tiden.

Ska kila ner och lägga mig nu så jag verkligen ORKAR upp imorgon och att jag orkar med dagen imorgon!
sedan hoppas jag på att Marcus är frisk tills imån så jag kan släppa allt nogg runt om magsjukan.Det knäcker mig snart.Skulle jag kunna bli så nojjig att jag framkallar en spyning så gör jag det snart....

Men har iallafall hunnit tvättat 2 st tvättmaksiner och hängt tvätt sedan haft torktummlaren på för fullt =)
Varit till Amsberg och lämnat dopfoton till min farmor, barnen gammel farmor.
varit till Amsberg och lämnat foton på Rillo till min pappa, barnen morfar.
sedan har det inte gjort något mer än att kollat på Petsson och findus med alexander =)

en lugn dag med andra ord!!


God natt folket!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Oj, är det inte jobbigt med bara pojkar i familjen? :)

2010-05-13 @ 00:29:31
URL: http://aizah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0