4 Maj 2010

Vilken dryg dag detta kommer bli känns det som. Har halv legat i fåröljen med datorn i knät och jag har faktist somnat till några gånger. Har verkligen sovit ur dåligt i natt så jag känner mig helt bort blåst i huvudet idag =(
Lika så skulle ju Erica komma hit idag och vi skulle umgås,prata en massa strunt och planera lite =) Men hon ahde inte heller sovit i natt så hon åkte hem efter hennes möte och vilade istället eftersom att han ska jobba lite ikväll.
Lika så har svärmor  och svägerskan legat och vilat/sovit nu på dagen eftersom dom var ute på gallej i natt.
Ja många jag känner är trötta idag, många jag vet har inte sovit bra natten till idag. Var det något speciellt i natt eller? eller blir det bara en slump att flera stycken får sömnproblem samma natt? ja det där är en gåta för mig!

Har kollat igenom Oriflame-katalogen och shit vad saker det finns som man vill ha och skulle behöva ha. Men ja man är snart ialla tvungen att köpa saker fast man ej är rik, men min hud har fått lidit allt för länge nu och den skriker efter hjälp!!Jag vill ju ha en sådan dör len och fin hy som jag de för flera flera år sedan. Ge mig det igen!!
Jag är 22 år och jag har en hud och kropp som tillhör en 90-åring, det lär ändras på NU!!

Har fiskat lite folk som inte är så RIKA men ändå vill ha BRA produkter så några ska få kolla i katalogen här hemma. Är du också intresserad av Oriflame? Du kanske vill ha en visning hemma hos dig??

Det bästa med det hela är att det finns saker för både kvinnan,mannen och barnen!! Smink,hudvård,hårvård och dofter. Ja sen finns det klockor,väskor,ljus  m.m  m.m   Och man behöver inte trilla av stolen för att kolla på priset =)

Nej nu har jag spillt bort hela denna dag också så ska väl snart bege mig mot dagiset och hämta hem Alexander. Sedan får det bli lite bus här hemma. Ska ta upp något ur frysen som ska fixas till som mat senare idag också. Shit vad saker som ska göras men jag bara skjuter på det. Tvätten är klar också så den ska hängas och innan den kan hängas upp så lär jag plocka ner den torra tvätten.

Sen klockan 16.00 ska jag vara på bvc med Anton! Han ska ha 6- månaders vaccinationen och sedan blir det även lite mätning och vägning. Får se hur stor han blitt nu då =)

Så lär väl sätta lite fart på röven min om jag ska hinna något idag. Så jag får väl be om ursäkt för att min trötthet har gjort mig som en zombie idag och jag hoppas på piggare kropp och humör senare så jag kan skriva  en massa roliga saker =)

Hejsvejs

Kommentarer
Postat av: matilda

Fin blogg ! Kolla gärna in min och min kompis :) KRAM !

2010-05-04 @ 20:01:52
URL: http://kindofcp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0