18 Maj 2010

God morgon alla glada! Eller morgon och morgon nu är det väl ändå förmiddag??!!
Alexander är då lämnad på dagiset och idag var alla ute när han kom så han sprang och satt sig i sandlådan och började gräva det första han gjorde =) Men aldra först så fick jag en puss och kram av han, det är så mysigt när han kommer fram och begär en av mig och jag inte behöver fråga!!!<3

sen här hemma så stekte jag på ägg och åt äggmacka till frukost!Inte allt för ofta man gör det inte.Antingen så är man för lat/trött för att ens fixa till en macka annars har man inte tänkt på det bara. men just idag fick jag ett sånnt där riktigt sug efter stekt ägg så de fick bli det!! sedan har jag ett enormt sug efter ungspankaka med bacon i så det står på menyn idag det =) Så ska väl dra till affären så fort Anton har vaknat till liv igen =)

Sen får vi se vad denna dag har att bjuda på, jag har då inget planerat ännu iallafall men den som lever får se =) Vad jag har börjat kört med det då.....Ja de lär väl gå över men den är ju så SANNT!!!

Funderar på att skicka in alla beställningar till ORIFLAME idag, varför vänta till sista dagen, alla som velat beställa har fått gjort det nu och jag vet då ingen mer som vill beställa just nu. Roligare att få sina produkter tidigare än nästa månad! =)

KANSKE JUST DU VILL BESTÄLLA PRODUKTER FRÅN ORIFLAME??KONTAKTA MIG SÅ FIXAR VI DET!!
Massa reapriser och kanon erbjudanden är det nu så passa på!!


Nej nu ska jag fixa vidare här hemma så jag får något gjort idag iallafall för sen när man hämtat hem alexander så lär det väl bara bli en massa utelek hela dagen tills ikväll =) han älskar verkligen att vara ute och anton med =)

Åter kommer senare när jag har lust och tid!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0