Sminkmodell

Japp dagen var kommen och klockan 10.00 i morse så befann jag mig nere på makeup studion i stan. Strax där efter ¨så satt Erica igång med sminkningen, första sminkningen var temat FANTASI och man skulle helt enkelt se ut som en DOCKA! Ja ni kan ju tänka er hur mina tankar gick runt i huvudet då =)

Det var faktist riktgit kul att se hur mitt JAG bara försvann länge och längre in bakom all annat!! Och fram kom en helt annan DOCKA fraam!

Efter den sminkningen var klar så var det bara att tvätta bort den och sedan sätta sig där  i stolen på nytt igen, då skulle det bli en vanlig vardags sminkning. Och den har jag på mig fortfarande =)
Det slog mig för ett tag sedan att jag har ju inget sminkborttagnings medel hemma så jag hoppas jag får bort det till kvällen utan att skrubba bort hela ansiktet =)

Och kan här med säga att man lär sig mycket genom att bara sitta där och kolla/lyssna. Hade inte en aning varför det var miljoner saker(olika smink saker) framför mig på bordet, men nu vet jag.
Det är inte någon enkel sminkning som lite mascara,eyeliner och ögonskugga som sätts på, nej nej detta är allt från grunden, varför nöja sig med halvfabrikat när man kan fixa eget!!

Stackars Erica fick stå ut med dryga mig som skulle blinka,kisa och rycka med ögonen =) Men de blir så när man är liv rädd om ögonen! JAg satt och gjorde allt för att det inte skulle bli så men ändå så blev det så, det händer utav sig själv =/  Men ju mer hon höll på så kände jag att jag blev mer avslappnad så på slutet tyckte jag att de gick väldigt bra mot vad jag trodde att de skulle gå!! haha

Tänkte bara slänge ihop några rader nu om detta och även slänga upp lite bilder, ja förbild bevis ska ni få!! Sedan skriver jag mer ikväll när det finns mer tid till det, för nu är vi på språng till barnens morföräldrar!

Dock/fantasi-sminkningen:




Lång där inne finns jag!!


Vanliga sminkningen:



Nu vågar man gå ut iallafall!! =)




Höres senare!

 


Kommentarer
Postat av: Novembersara.

Åh, jag har också varit där, temat då var Twiggy, jag fick ha lösgonfransar, rosa och grön ögonskugga, sedan målade dom mina ögonfransar där nere på huden, så att dom såg jättelånga ut. hade svart kajal på ögonlocken och såg extremt sminkad ut, men kul var det.



Måste säga att du har RIKTIGT fin hy, Linda!

2010-03-22 @ 16:01:06
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Anonym

tycker det var jättefint med rosa ögonskugga... kanske inte den sminkningen direkt, men själva färgen var fin på dig :)

2010-03-22 @ 16:17:48
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: jannike

så himla fint:)

2010-03-22 @ 18:32:39
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: Novembersara.

Jag var där i september tror jag så det var ett tag sedan! nej, jag känner ingen utan hon stötte på min syster på gatan och frågade henne, då hon hade panik för att den hon skulle sminka sagt nej. Så jag gick dit för min syster kunde inte :)



Aha, okej, det syns dock inte att den är torr, tycker den ser jättefin ut :)

2010-03-22 @ 21:05:07
URL: http://novembersara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0