14 Mars 2010

Varför sitter jag fortfarande uppe? Jag borde väl ligga och sova djupt djupt nu. Nej jag sover aldrig djupt!! Sedan jag födde Alexander i Januari 2008 så har jag typ alltid sovit med ena ögat öppet. Jag hör om han kommer tassandes,jag hör om Anton bara skulle vända på sig i sängen. Ja det är som att ligga på en taggtråd medans man försöker sova. Men ja det är väl så att ha barn, man har alltid ett vakande öga på dom!! Visst Marcus han sover jätte tungt och det har han alltid gjort, så han hör ju inget, han får man fan slå för att få liv i =) så när vi är båda hemma är det väl ok. men om jag skulle åka bort någon gång!!Ja vad händer då??Vaknar han eller får barnen skrika sig hesa?? Hur kan han sova så tungt?? Ja tänk om man kunde sova så tungt, det kanske är super skönt, ja jag vet inte....

Idag när jag var på gymmet och tränade lite så gick alla tankar och funderingar igång och jag har aldrig presterat så bra som jag gjorde idag, så jag vet inte vad som hände!! Skönt var det också =)  Blev bra sugen på att sola lite solarium efteråt men jag hade inte tiden och orken att göra det. Kanske kan man sola en annan dag?? ja för nu känner jag mig som ett LIK..jag är verkligen så vit så mn kan tro att jag är döende!!

Är så glad just nu, men gladare kan jag bli och vill jag bli också.det är en bra bit kvar men jag är på god väg kan jag säga och denna gång ska jag fan KLARA det!!Och när man sedan får se det själv, ja det hjälper lite...

Nu är det bara det där med att våga förändra sig!!Jag vill klippa mig!!Men hur??Jag vill färga håret eftersom jag är så trött på detta jag har nu.Men efter jag ahde mörkt hår förut och skulle färga tillbaka det så har jag aldrig fått tillbaka min vanliga naturliga hårfärg. Nu ser det ju blont/mörkblont/grått och slitet ut!! =( Vad ska jag göra??

Tänk om jag skulle ha orken att någon gång orka/hinna sminka mig.Tänk om jag kunde få känna mig fin någon gång!! Men ja om några år kanske, vem vet. Så länge får jag väl drömma mig bort som vanligt!!

Med barn fronten här hemma så går det väl bra och dåligt, ja alla dagar är ju olika fast ändå ganska lika. Och Alexander trivs på dagiset, han väntar fortfarande på operation och han har blivit mer aggresiv. Han biter mig,han slåss och puttas.Ja Anton håller han på att slå ihjäl i mellan åt så när jag är själv med barnen och jag ska fixa mat osv då MÅSTE jag låsa in han i sitt rum, annars lär jag låsa in Anton i vårat sovrum. För de är inga små SLAG han gör mot Anton  =(   Känner mig så hjälplös när de blir så, hur långt ska de få gå??

Anton ja han vänder sig hela tiden, både från mage till rygg och rygg till mage. Han smakar olika pureer och han älskar det mästa!! Liten fågel unge som gapar efter allt!! =) Provat gå stolen har han gjort åxå men lite kort i benen är han dock =) men Alexander hjälpte till att fixa farten =)

Ja självklart försöker jag ta så mycket kort jag hinner, men man hinner inte alltid med med kameran och ibland så har mna till och med glömmt den =/ men men de kort jag har får duga...de kommer fler ögonblick!!

Tänkte dela med mig av lite kort men såg att klockan verkligen har tickat iväg och att jag verkligen MÅSTE sova snart, annars kommer jag inte orka med morgon dagen.Och man vill ju orka med annars så skiter sig allt!! Får se vad som händer och sker imorgon då. eller imorgon och morgon, rättare sagt senare idag!!haha

skriver mer sen när jag har tid och är lite piggare!! God natt på er där ute!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

du får jättegärna komma och sitta modell åt mig någon dag, så kan jag göra dig fin :) om du har tid och kan lämna bort anton... vi har modeller mellan 10-12.45 ca :)

2010-03-14 @ 09:13:44
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0