Tisdag

Det är verkligen Tisdag idag!! Men jag har det som en Söndag så hur jag ska hinna i kapp med allt som ska göras vet jag inte.Och eftersom att jag är på en Söndag och det 'ndå är en Tisdag så måste ju det betyda att jag kommer få stressa sönder mig denna vecka =)

Tycker vi har stressat sedan torsdagen förra veckan, när ska detta få lugna ner sig då?? Ska man inte bara ta det lugnt och koppla av när man har semester?? Inte för att jag tycker att Marcus precis har fått en lugn och stillsam semester. Han kanske till och med längtar tillbaka till jobbet nu. Vem vet??!!

Ja jag har så otroligt mycket att skriva om helgen och våran minisemester så jag kommer nog att få dela upp den i delar så ni inte behöver läsa ögonen ur er =)  För det vill vi ju inte, ni ska ju kunna fortsätta läsa alla era bloggar sen också!!!

Men vi var iallafall en bit ut i skogen där det varken fanns internet att använda just för tillfället när vi var där och sedan så var det den dåligaste täckningen på mobilen som går att ha, så inga in kommna samtal och sms medans man var där..... Man kände  sig lite utenför, jag som blir smått irreterad och tokig om jag inte kan blogga en dag.
Så ja jag får väl fråga Marcus om jag var oduglig i helgen =)

samtidigt som man kände sig utan för som att man kollade på världen från ett fönster så var det så skönt att få vara i fred med sin familj och bara kunna släppa allt här hemma för en stund. Men stressen försvann ju inte bara för det, utan det puffade på i samma takt och samma stress där nere tycker jag.

Men ja nog om det alla dager kommer del vis här fram över så visst kommer ni liksom få en insyn i våran semester.Så lugn lugn det kommer det kommer!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0