Semster (Lördag)

Det började med att vi skulle åka vid 11-tiden på Lördagen för att hämta upp barnens farbror Emil som också skulle åka med ner till Stockholm.Men som vanligt så blev vi försenade och denna gång var det pga mig!
Jag hade sovit knappt 2 timmar under natten för att Alexander vägrade sova, så efter någon timme så la jag mig på mitt tunna täcke på hans golv och försökte sova.
Han  såg ju då att jag låg där inne med han och på så sätt så kunde han somna till slut!!

Men varje gång jag skulle resa mig upp och gå ut där i från för att få sova i min säng och inte ligga på ett stenhårt golv så det kändes som att vart enda ben i kroppen skulle krossas bara man tog ett andetag.
Ja då vaknade Alexander till för varje litet försök, så jag gav upp efter ett bra tag och tänkte att jag fick fasiken ta och bita i hop denna natt om det skulle bli någon resa för huvudtaget.

Efter ett bra tag så tog jag mig slutligen in i min sköna säng men efter 30 minter kommer Alexander för han hade märkt att jag hade tassat ut ur hans rum =/ Men jag la ner han mellan oss i sängen och försökte sova.
Visst Alexander somnade ganska omgående utan protester och jag fick sova lite mindre än 2 timmar innan barnen och Marcus for upp för att packa och äta frukost och fixa. Vi skulle ju åka om någon timme.

Men mina ögon var som stenar och bara vägrade öppna sig så jag fick ligga kvar och sova ett tag till. sedan kommer Marcus in och är smått grinig och påpekar att vi lär ju åka snart ska du inte göra något alls eller??

Jopp upp kom jag men att duscha var det bara att glömma. Springa runt och hitta allt som skulle packas med och hitta kläder att ha på sig var det största problemet. Men det ordnade sig visst i slut ändan =)





Kom iväg till barnens farbror Emil efter ett tags försening och han var redan klar så det var bara att låta han stiga in i bilen med sin packning och Barnen farmor vinkade av oss. Som tur var så kom vi på att Alexanders SKOR var kvar hemma så det blev en vända förbi oss igen innan vi kunde åka på riktigt =)

Vi kom iväg strax efter 12-tiden så lite mer än 1 timmes försening blev det men det kunde vi leva med fast jag kände självklart stressen komma krypandes och jag ville bara försvinna för ett tag.
Men jag tog ansvaret och började köra för att få något annat att tänka på och då gick det så mycket bättre =)
Spöregnade gjorde det också så början på våran semester såg inte alls lovande ut.


Bilresan gick kanon bra och Emil satt bak med båda barnen och Marcus fram med mig. Och det bjöds på kakor,godis,klubbor,festis,dricka m.m Och första stoppet blev i Enköping för att tanka bilen och låta Alexander röra på sig lite.Vi vuxna behövde nog också röra på benen lite för det var otroligt skönt kan jag lova!!
Sedan var det Marcus tur att köra och det gick otroligt mycket snabbare när man väl kom ut på E18 för där flyter trafiken på så mycket bättre och fortare =) Plus att Marcus är ju en van bilförare i sådan trafik eftersom att han jobbade i Stockholm i 2 år och första delen så pendlade han hem till Borlänge just efter den vägen.

Vi svängde av ner till BRO och kollade hur det såg ut där nu.För vi flyttade ju där i från i November 2007 och sen dess har vi inte varit dit. Och ja lite hade gjort som och lite saknar man livet i Stockholm.Men jag trivs nog bäst här hemma i lilla Borlänge =)

Sedan blev nästa stopp i Enskede vid TOMATIS (Pizzeria) där vi beställde pizza att ta med hem till barnens farfar Mats. Och där är pizzorna stora kan jag lova. En pizza är som en familje pizza här!! Kartongerna ska vi inte prata om hur stora dom är. Så är ni i Stockholm någon gång, åk till Enskede och ta en tripp in på Tomatis för att få njuta av en god och stor pizza. 2 Personer kan gott och väl dela på en pizza!!

Sedan blev nästa stopp hemma hos farfar Mats i Farsta strand där huset hölls på att renoveras om så det var lite stökigt med arbets saker utan för huset och allt var väl inte på sin plats inne heller.Men det var ett kanon fint hus och jag kan bara tänka mig hur det kommer se ut när det är klart!! Och ute gården ska man ju nämna också, ett paradis för dom som har ungar!! Stort och fint med en enorm gräsmatta!!

Vi hann bara in och sätta oss för att sedan avnjuta pizzorna vi köpt och sedan efter det så packade vi in alla saker och fixade iordning i det rummet vi skulle sova.
Även Marcus farmor Mariann och Birger kom dit så dom fick ta ute huset på gården =)

senare på kvällen så blev det grillat och ett helt gäng med vänner till Mats kom dit efter som han fyllde år på söndagen, så det blev att fira han en dag tidigare bara =) Och det dracks öl,cider,vin och vodka. Dessvärre tog jag det otroligt lugnt för jag kände mig lite hängig och lite bollande huvudvärk.Kan ha varit för att jag sovit för lite det vet jag inte ännu =/

Men det blev en relativt tidig kväll för oss och vi la oss vid 23.30 tiden för även Marcus fick huvudvärk mot slutet.
Så det var bara att pallra sig in och slå huvudet mot kudden och sova!!

Första dagen avklarad och här kommer lite bilder!!

   





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0