Semseter (Söndag)

Sov som en kratta i en oskön säng som både var hård och buklig, men stackars Marcus han fick sova på en hård tunn madrass på golvet han. Men japp så är det när man åker bort på semester till folk som ej har sov plats till alla =) Men vi valde det själva =)

Det blev frukost på morgonen och det var grått och mulet ute så vi ändrade planerna och bestämmde att det skulle bli en tripp till HERON CITY istället för kolmården. Och japp vi tog bilen och for mot Heron city. Där vi åt mat som bestog av grillad kycklingspett med pommes och tzatsiki ch en massa grönsaker.Emil och Alexander tog en varsin kebabtallrik istället dom =) Alexander satt väl och petade i maten som vanligt men lite fick han i sig iallafall!

Sedan kollade vi på fontänen som sprutade vatten hejjvilt inne i köpcentrumet och en snabbis in på MediaMarket blev det också där vi hittade en dvd till Alexander. Eller nja det var väl han som såg den och började skrika i vagnen och innan jag förstog vad det var men nu har han sin dvd med CHUGGINGTON!

Sen åkte vi upp på översta planet och där fanns det några små karuseller för barn så där stannade vi ett tag så att Alexander fick åka sin bil han hade tjatat om och sen fick han åka något annat också =)
Men bilen ville han ju inte gå ifrån som vanligt så det tog ett tag innan vi kom där i från.Och sedan var det ett mysterium att hitta en toalett men när vi väl gjorde det så blev det blöjbyten och toa besök för alla.

Sen traskade vi ut till lekparken ute och Alexander lekte på som bara den.Och han sprang upp och ner för att åka KANA hela tiden tills han fick syn på en cykel som en liten kille hade så det blev lite gnäll men det gick faktist fort över denna gång!!
Så det blev mer lek och till slut så tycket väl Alexander att han var så pass duktig och stor att han kunde gå över till den andra lekparken med lite större KANOR och barn.Så farbror Emil tog han och åkte lite Kana med han och vdom fick tyvärr ge upp efter 2 gånger för barnen där kunde inte vänta på Alexander i trppan så dom sprang över han och var helt tokiga.

så då tog vi barnen och traskade in på willys och handlade tills kvällen och hem resan som skulle ske dagen efter.
Och ja det tog då minst en timme där inne, det borde verkligen bli förbjudet att ha så stora mataffärer!!

Sedan så blev det en bil färd hemmåt farsta strand där vi packade in barnen och allt vi ahde handlat. Började sedan med maten och fixade barnen för läggdags.
Det tog verkligen en hel dag, vi åkte runt 11.00 tiden och kom hem efter 19.00 tiden =) Och barnen åt bra med kvällsmat båda två och sedan sov dom!!

Vi satt på lite P-gratäng och grillade kyckling och kött som vi sedan njöt av inne och efter det så satts det på en film. Sen blev det lite fia med knuff och lite vänd tian!! Sedan var det God natt om vi skulle orka upp i tid dagen efter. Så det blev väl ägg dags  runt 23.30 denna kväll också om jag inte minns helt fel.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0