Fullt

Idag känns det verkligen att man har fullt upp hela långa dagen. Först är det ju lite små fix här hemma som jag verkligen vill ha gjort nu! Sedan är det massa bestyr som Måste göras idag!!
Sen vid 15.00 så ska jag hem till Erica för att gå igenom en plan för våran framtid och planera en massa en tid framöver och jag ser verkligen fram emot detta!!
Och direkt efter det så åker vi två hem till in Mor och är med på ett ljusparty.Har alltid velat gått på sånnt men jag har alltid haft/fått förhinder så nu äntligen ska jag få gå på ett ljuspraty!!
Och dessa underbara ljus,som kan få en att bli så knäsvag =) Ja jag är verkligen knäsvag för doftljus i alla dess olika slag =) Och att bara en liten doft kan få en att känna sig så mycket friskare,fräschare och gladare!!
Fick ju några sånna ljus av svärmor för ca. 2 år sedan eftersom att hon inte kunde ha ljusen pga för stark doft.
Och dom ljusen tog snabbt slut här hemma och efter det så har jag fått köpt billiga skit ljus på olika affärer och man känner ingen doft alls fast det står att det ska vara olika doftljus =(

Men ja vi får se vad dom har att bjuda på idag =) Någon fint och gott lär dom ju ha!!!

Ja och efter ljuspartyt ska jag bara skjusa hem Erica till sig och sedan hem och varva ner.Inte vet jag om vi skulle få besök idag eller om det bara blir en lugn och stilla hemma kväll. Det lär visa sig det med =)

Men jag vet då iallafall en sak och det är att jag kommer att ha händerna fulla hela dagen och jag hoppas att allt kommer flyta på bra och utan problem.

Eller jo jag har ju ett PROBLEM att försöka lösa idag!! Vi köpte en myggnätsdörr för att ha vid ytterdörren där nere så man kan ha den öppen utan att det ska komma in 1000 mygg och en massa getingar och äckel djur.
Ni som inte vet så har jag verkligen fobi för småkryp och Marcus är även allergisk mot getingar.
Men när jag väl hade satt ihop ramarna och allt igår så skulle man skruva det ett spark-skydd längst ner på dörren.Och eftersom denna dörr är gjord av aluminium så måste man ha typ en skruvdragare  eller något.Och en sådan som fungerar äger ju inte vi, så igår fick jag ett utbrott och sket i allt. Så nu ligger det där ute och väntar på mig att verkligen få bli klart idag. Men ja hur??

Nej nu blir det att äta lite frukost sedan sätta lite fart om jag ska hinna med lite idag då!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0