Mycket

Det är mycket som står på listan att göras idag och jag vet redan nu att inte ens hälften kommer bli gjort.
Det är fortfarande tropisk värme ute och man kan för en liten stund tro att man är i ett annat land.
Först en sådan kall vinter vi hade och så mycket snö.Och nu denna värme, kan det aldrig bli så här mitt i mellan så det dyger och är bra på samma gång?? inte så man håller på att svettas bort och att man måste känna smått panik över att man kanske dör bara för denna hetta....

Men ja jag lär väl sätta lite fart om jag ska få något gjort idag annars blir det väl inget alls gjort och då blir det bara så jäklans mycket mer en annan dag istället.
Vissa saker kan jag inte göra idag heller när man är själv med barnen så det får väl vänta tills helgen men då har jag väl inte heller så mycket tid eftersom att det är utställning i Alfta då. Så då är det jag och rillo som kommer springa rumporna av oss =)  Man kan ju alltid hoppas att det är lite svalare ute och att det går nogorlunda bra.

Jajja jag får ta och åter komma senare när det finns tid till att sitta här för jag har redan skrivit ut paperna jag skulle ha så jag kan ju inte skylla på att det var arbete som förde mig hit heller =)  Jag brukar ju köra med den =)


Hoppas ni får en toppen bra dag så höres vi!!






Kommentarer
Postat av: Maritha

Glada ungar ! :) Härligt, man blir så glad av att titta på dom!

2010-07-12 @ 22:11:27
URL: http://marithaerlandssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0