5/1-2010

Ska kassta ihop ett snabbt litet inlägg här innan jag skriver om vårat nyårs firande som jag lovat tidigare =)

Men brottom blir det för just nu i skrivande stund så är erica på väg hit och jag vill ju inte vara osocial och sitta här när  hon kommer =) Vi ska antagligen fixa det sista med dopinbjudningarna, dom kommer bli så fina så =) och sedan blir det väl som vanligt massa prat prat prat, det är verkligen så skönt att få prata med henne.

Idag blir det fullspäckat för det är verkligen mycket som ska göras här hemma. Skulle varit iväg och handlat,ska baka och fixa inför imorgon, fixa GARDEROBEN med barnkläderna!!!,ta bort julsakerna,städa,tvätta och ja en massa mer. Har då börjat med att lagt i en tvätt nu så den är väl klar om  ca. 1 timme skulle jag tro...

Men antigen får jag ligga i ikväll annars kanske man får nått gjort här medans erica är här åxå =) ajja det visar sig som vanligt. Men de ska vara klart tills imån för då blir alexander 2 år och det blir kalas och fika bjudning hela dagen.

Men jag ska försöka uppdatera lite underdagen hur det går om jag kommer framåt med nått eller om det går bakåt!!haha det brukar ju lyckas gå bakåt för mig oftast men nu hoppas jag på att jag kan få i 1.an , 2.an osv så de går av bara farten här hemma =)

Nej ska väl skriva om vårat nyårs firande så håll ögonen öppna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0