20/1-2010

Barnbidrag idag då,då blir man rik..haha nej skämt skämt skämt..=)  Det behövs lite pengar nu för det blir att handla igen snart för nu är det så där tomt igen så det nästan ekar när man öppnar dörren till kylskåpet. Jag som tycker att vi handlar å handlar hela tiden..blä

Nu är alla julsaker nere, till och med belysningen ute =) så nu är det nösta steg att ta sig i kragen och dra sig upp till förådet med alla helvetes tunga kartonger. Passade även på att fixa ner kläderna som alexander vuxit ur i en kartong. Så allt som allt är det 5 st stora flyttkartonger som ska ut dit. och att ta sig upp för den svinhala trappan som ej är skottad ja då kan de vara en heldags arbete att fixa detta!! så får väl se om dessa kartonger får stå här ute  precis vid ytterdörren tills i sommar om jag känner mig rätt =)

Nu är alexander och marcus på dagiset, en av oss vuxna skulle vara med första dagen som han skulle äta där. Och dom tyckte att de gått så bra alla andra dagar så han får börja sina riktiga tider redan på måndag!!! =) skönt att få komma in i en vanlig vardag igen då, för nu när de varit inskolning så har de bara varit hit och dit  och fixa hjälp med anton för att han inte kan vara med där..haha ja gud vilka besvär och bekymmer va?? =)

Jag njuter mer och mer för varje dag som går, hur kunde jag missat att veta att det är så här UNDERBART att vara flerbarnsmor?? jag drar mig inte alls för att skaffa mig 1 eller 2 till barn. Visst de får NOG gå några år innan nästa, eller ska man slå på stort och ta alla barn nu på en gång så har man gjort sitt, som vissa säger =) ahha ja de är en fråga det. Men jag röstar för att vänta några år!!

Nu kommer mina pojkar hem så ska vara social med dom nu!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0