8 Februari 2010

Idag blev Marcus hemma från jobbet pga VAB. För i natt så började även Anton hosta som en tok, trodde ett tag att han skulle hosta av sig lugorna. Så nu har vi 2 st sjuklingar här hemma, och Alexander vet man aldrig med, ena minuten är han på bättringsvägen och är jätte glad,pigg och ingen feber.Sen efter några timmar så är han jätte trött,ledsen,grinig och har feber. Så han kan man inte veta med men jag tror faktist att han är på bättringsvägen nu iallafall. Får se om det stannar med bara hosta för Anton då, hoppas de iallafall, annars blir de jobbigt dagarna framöver. Och eftersom att båda barnen är dåliga idag så bestämmde vi att Marcus fick vara hemma åxå för 2 armar räcker inte till för båda 2 just nu. Så de  har varit skönt att haft en till slappar dag med barnen och att fått hjälp hela dagen. Så imorse var det jag som fick ligga och vila med Anton, så det blev inte frukost förens vid 11 tiden för min del. Och  nu är det Marcus som får ligga och vila med Anton så han åxå får vila sig lite. Så jag passade på att ta med Alexander upp på övervåningen och medans han utforskar allt och inget så sitter jag här vid datorn.

Håller på att föra över massa bilder från kameran till datorn så idag blir det garanterat lite bilder att kolla på åxå. fast dom kommer nog upp senare för detta tog längre tid än vad jag trodde att det skulle ta. Känner att jag vill börja med en massa saker idag men som vanligt tar jag aldrig steget och börjar någonstans. Känns som att det bara kommer bli stående så då och därför vågar jag aldrig ta det första steget.

Nej nu ska jag kolla vidare och sedan ska jag sätta mig och leka med Alexander ett tag, får se vad denna dag har att erbjuda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0