6 Februari 2010

Dagen började vid 8-tiden då hela familjen vaknat och de första timmarna gick otroligt fort. Marcus for till jobbet medans jag satt i telefon samtal och alexander gick runt och gnällde.
Vid 9.45 kom mamma och hämtade mig och barnen och all pakning. Vi for upp till Amsberg och lämande av alla saker i försammlingshemmet. Sedan gick timmarna ännu snabbare för de blev otroligt stressigt och det var en jäkla tur att alla tårtor blev gjorda igår kväll för annars hade  vi inte hunnit klart med allt innan dopet idag.

Anton skötte sig faktsit ganska bra i kyrkan, lite små gnälligt var det  mellan åt men hur kul är det att bara stå stilla på samma ställe och massa folk sitter och glor =) Alexander fick gå runt lite i kyrkan han med och han satt sig vid pianot och började spels, så vi har en ny liten kantor här i familjen =) så nu lär vi väl införskaffa oss ett piano....

Gudmor blev Erica,min bästa vän för det är hon värd och det är hon jag litar mest på.
Gudfar blev Emil,Marcus bror och han som träffar Anton mest av alla på hans sida.

Fikar efteråt blev bra det med och det blev massa smörgåsar kvar så de ligger fullt i frysen nu =) och tårtorna gick åt så de var tur att vi gjorde 3st. Efter fikat så tog dom 5generationers kort på marcus sida för  det var lille Anton,Pappa Marcus,Farfar Mats,Gammel farmor Mariann och gammel farmors mor Irene. Kort kommer sen när jag lagt in dom på datorn.

Efter det så blev det pressent öppning och anton fick en massa pressentkort på babyproffsen och det behövs eftersom han ska få en bilstol därifrån. Han fick även något annat pressentkort och kontanter,bestick,smycken,pórslin,leksaker,tavla,fotaram/fotoalbum. Ja en massa saker så jag har väl glömmt hälften nu. kommer nog något kort på nått av det åxå så småningom.

Efter att allt folk börjat droppa av så blev det städning och fixning av lokalen sedan for vi hem eftersom vi har ju jämt turen med oss så alexander har både diare och har nästan 39 graders feber. Men vi kände att vi inte kunde boka av dopet samma dag pga detta. Så han somande även på golvet och där fick han sova på ett täcke.så kort på det dyker åxå upp senare.

Vi kom väl hem runt 18.30 tiden och alexander matvägrade som vanligt och han var super trött så det var bara att fixa iordning han och sedan fick han gå och sova. men nu i skrivande stund så har han precis vaknat pga massa hosta, så nu sitter han här med oss och dricker massa vatten, och är kokhet över hela kroppen =(  hoppas han blir frisk snart våran älskling....
Kollade iallafall på melodifestivalen och åt lite mat. Sedan har jag hållt på och nattat anton ett tag för ikväll så var hen verkligen piggelin. Men nu sover han iallafall och vi lär väl bli uppe ett tag till med alexander och de lär väl sluta med att han sover mellan oss i natt med som de senaste nätterna pga hans enorma astma.

Nu sitter jag här och är helt slut i både huvudet och kroppen. så de ska bli skönt att få sova lite sen. Och jag tycker denna dag har gått frukatsnvärt bra ändå trotts alla motgångar =)

Och jag klarade mig från att gråta, men det var bra nära att tårarna kom när jag fick läsa den otroligt fina dikten som Erica hade skrivit och gett anton. Vet inte men jag är så himmla känsligt just nu och sedan att stå där och läsa in för alla andra och dessa ord som är så otroligt sanna, ja de slog rakt i mot hjärtat och jag fick hålla mig från tårarna. Blev otroligt rörd av denna text. Varför ska jag vara så känslig just nu??


nej nu orkar jag inte skriva mer, känner att jag tappar bort allt jag skriver om så får skriva imorgon istället så man förstår vad det står!=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0