18 Februari 2010

Fy farao vad trött jag var imorse och få kollade vi inte på hela hockeymatchen i natt. Men dessvärre så hade vi en Alexander som inte ville sova och det hela slutade med att han väckte Anton innan han själv kunde somna mellan oss. Så efter ett bra tag så sov båda barnen. Upp kolckan 8 och där började våran dag som alla andra dagar. Med lite frukost,lite bus och självklart lite småbråk åxå för det kan väl inte gå en hel dag utan lite bråk?? Tog pulkan till dagiset och alexander hängde överkanten ner i snön hela vägen, skit kul enligt han men mindre kul för mig efter som det blir kanon tungt att dra då. Men vi kom fram som vanligt och han hann knappt vinka hejdå innan han var där inne och lekte =) han trivs ju så himla bra där så nu vet jag inte om jag skulle vilja byta dagis igen om han nu skulle få en annan plats på ett annat dagis. Dom här utländska barnen är ju kanon duktiga och har ju lärt sig ett och annat svenskt ord.dom lär sig så otroligt snabbt när dom är så där pass små. synd att deras föräldrar inte vill hjälpa till på traven och prata svenska, nej dom vägrar och pratar sedan på deras språk istället. Kul för barnen som alltid kommer kunna prata minst 2 olika språk iallafall.

Efter att jag kom hem hit igen så kom farmor på besök och vi satt upp lite nya gardiner som hon hade sytt om, och det blev mycket ljusare där uppe. Det blev som ett helt nytt rum. Nu är det bara städningen kvar där uppe sen  efter det är det nog så fint som man vill ha det =) Fast jag är väl akdrig nöjd med nått så jag lär ju hitta något mer jag skulle kunna ändra på. Efter att hon hade åkt så läste jag tidningen i lung och ro sedan satt jag fart med att storstäda våran lilla toalett. Tog vatten slangen och sprutade ner golv,väggar ja allt, sedan var det bara att skura skura skura och nu är det skinade rent där inne. Slängde även i en fullproppad tvättmaskin så den går för fulla varv där nere och många fler kommer det bli. Fast får se om allt hinns med att tvättas idag, för det ska ju finnas plats till att hänga upp allt på tork också. Och den platsen är det dåligt om i dessa lägenheter.

Sedan dammsög jag vårat sovrum igen och moppade av golvet, och sen fortsatte jag att dammsuga av alexanders rum ytterliga en gång och moppade av det golvet åxå. Så klar klar klar!! Ja 3 st hållplatser är klara, nu åter står det  bara lite mer än häften kvar att göras. Men tog en paus och diskade av all disk istället och sedan tog jag stora steg upp hit för att skriva av mig lite innan jag nu ska ner och plocka upp Anton ur sängen för nu har han vaknat och han jollrar och pratar för fullt där nere =) Sedan ska vi klä på oss varma kläder och hämta hem alexander från dagiset. Sen hoppas jag på att kunna fortsätta städa lite trotts att alexander är hemma. Han gillar ju att plocka fram allt som jag plockar bort så det brukar bara se värre ut när man har han med sig. Men vi får se om det lyckas idag eller inte.

Annars har vi inget alls planerat idag, kanske ta en tripp till kupolen, men inge kul att gå där själv med barnen så skippar nog det. Eller finns det nÅgon som vill följa med dit?? Har ju ingen bil idag så är ju ganska låst och sånnt hatar jag. Skulle vara otroligt skönt att träna åxå men det får bli imorgon om nu svärmor kunde passa barnen, det visar sig då.

Nu måste jag gå ner till sångfågeln där nere =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0