11 Februari 2010

Hej igen! Igår hann jag inte blogga för en efter en så stupar vi i sjukdom. nu ligger alla 3 killarna här hemma med feber. Hur länge ska jag klara mig??

Tror att Alexander kan ha haft en släng av vinterkräksjukan och att han kan ha lyckats smitta en hel del på dopet. alexander har ju haft väldigt dålig mage med feber och hosta.För tätt efter så blev min lillebror Erik sjuk och spydde,sedan min mamma som åxå spydde, min farmor som fått ont i magen mer har jag inte hört, min svärmor som är illamående och dålig i magen,marcus dålig i magen med hosta och feber,Anton med hosta och feber. Ja är det någon mer som jag ej vet om??

Det hela startar väl med ont i magen eller illamående. Frossa och ont i huvudet åxå har jag hört. Hoppas bara inte att de är några mer som råkat ut för detta nu. Som vanligt så är jag bra på att vara efterklok och vi skulle nog kasnke ha ställt in dopet ändå,känns det som nu.

Funderar på att ringa till vårdcentralen för Anton hostar så han tappar andan och det tar ett tag innan han åter får den, han kan ej sova och pga detta så är han trött och grinig hela tiden. feber hade han igår åxå. Men alla medeciner vi har hemma mot hosta det är för barn över 1 år ja till och med över 2 år och det vill jag inte ge han. Han måste ju få hjälp att få bort den där hemska hostan och allt slemm som sitter fast i halsen på han. Jaja får se vad som händer under dagen på den fronten, känner mig inte alls sugen på att vara på vårdcentralen idag.Nej inte alls förhuvudtaget.Börjar ogilla dagens sjukvård mer och mer.Man får aldrig den hjälp man behöver och dom tar aldrig en på alvar.

Nej nu ska jag fortsätta med alla sysslor här hemma så får vi se om de blir någe mer tid att sitta här senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0