sol

solen har värmt på  ganska bra idag så humöret har varit på topp hela dagen trotts trötthet som kom smygandes titt som tätt. Så ge mig sådant väder flera dagar nu!!!
Har hunnit med en hel del idag och när kroppen inte ville mer så slog jag på reserv tanken  och körde lite till!!
Det som hunnits med idag stora som små sysslor!!:
Tvättat en tvättmaskin med skitkläder =)
Sytt min vårjacka!!(jag som aldrig syr,skulle fixa ett litet hål i fickan men de visade sig vara stora hål i båda fickorna,båda yttersidorna och på ena axeln.Så i 1 timme satt jag och sydde!!)
Rensat landet på framsidan.(De som är kvar vet jag inte om de är växter eller ogräs =/ )
Diskat
Bärt ut hyllan i förådet
Varit till Ö&B (införskaffde 1 par stövlar,1 par springskor till Alexander.Han fick även en bubbelblåspistol och en traktor.Jag fick ett torkställ och marcus lite vax =) )
Bytt till sommardäck på bilen
Fyllt i spolarvätska i bilen
Utöver detta så har det lekts med barn,matats barn och blöjbyten! Ja sånnt som man göt hela dagarna långa =)
Funderar på om man ska palla sig ner och ta och små fixa lite nere nu,annars ta en sväng ut i förådet för att börja plocka iordning, men de är ju så mörkt och de små lamporna hjälper inte mig från min mörkrädsla....Så jag vill nog hellre vara här inne där det är varmt,lite ljusare och tryggare =)  fan vad feg och fjantig jag är.....

Nej men det blir nog att hoppa i säng ganska snart för mina ögon vill sova,min kropp vill sova!! Men mitt huvud har tankar och funderingar så det tar ett tag innan huvudet kan varva ner och till låta hela mig SOVA, så lika bra att vänta ut allt, och varföe inte sysselsätta sig då under den dötid som annars blir.....

Är det på väg åt rätt håll nu?? den som lever får se!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0