Säng

Nu är jag verkligen helt helt slut..... Dagen har gått så otroligt snabbt och jag hann knappt blincka och nu är det snart läggdags.
Idag hanns det med ganska mycket men långt ifrån allt jag vela hinna med..
Diskat hanns ju med medans Alexander satt och åt frukost, sedan var det bara att fixa iordning oss och gå till dagiset. Sedan hem och sitta lite vid datorn. Ringa några samtal och paketera paket. Åka till hemköp och lämna in paketet som ska tillbaka till ellos med lite kläder som ej höll mottet som lovades! Sedan till jysk och betala sängarna och berätta att jag kommer efter 16 tiden och hämtar dom. Sen ner på stan och hämta ut 2 st påsar med hundmat.Var ju med och röstade på en tävling med massa hundar och när man röstat så fick man ett sms som man skulle vísa upp i djuraffären så skulle man få 3 kg hundmat!! Och både jag och marcus hade röstat så 6 kg hundmat kunde vi idag ge bort till mina föräldrar =) Kan ju säga att Rillo älskade hundmaten =) Ja Alexander också!!
Passade på att äta på kinabuffén på stan också och det var så gott att det verkligen k....ade i munnen!!!
sedan hem och fixa över Anton i vagnen och koppla på ståbrädan och dra till dagiset och hämta hem busungen alexander! Marcus for till jobbet.
Här hemma sattes det igång en tvättmaskin och hängdes in  torra kläder i skåpen. Sedan var det utelek på högnivå. efter ett tag så kom barnens morföräldrar och vi drog till jysk och hämtade sängarna(madrasserna) . Lämnade av dom i lägenheten och lassade på dom 2 gammla madrasserna på släpet.sedan koppla om släpet till min bil eftersom  mor och far skulle vidare och handla. jag åkte upp till Amsberg och lämnade av släpet och väntade in dom andra som kom tätt efter. Sedan blev det fika och mat till barnen.

Sen vart det ute lek där med, att jaga hund,kamma hund,kratta och kolla traktorn.Sitta traktorn! ja en massa bus!
Kom hem hit strax före halv åtta och alexander hann bara byta om tillsovdräckt och borsta tänderna sedan sov han!! Anton fick mat i sin säng och jag började med madrasserna,kan ju berätta att dom som packat in madrasserna var nog rädda att det skulle bli inbrott eller nått. Det tog fan längre tid att få fram madrassen ur all plast och kartong än att fixa i den i sängramen. Och jag lyckades med allt helt själv!! Anton låg vaken ett tag och kollade men sedan slocknade han med. Så ca. 2 timmar tog det från första madrassen tills att det var dags att bädda nytt i sängen!! Och medans tiden hann jag även hänga upp tvätten och lägga i en ny!! Så på hela dagen så blev det 3 st full proppade maskiner. Nu måste jag bara hitta plats till det sista som ska hängas upp på tork, för den maskinen blev precis klar!
Sen ska jag bara fixa iordning mig för kvällen och sen sover nog jag också på en gång för det är super sköna madrasser nu. jag kommer aldrig mer vilja gå ur våran säng!!! =) ÄR DET NÅGON SOM VILL MIG NÅTT SÅ FINNS JAG I SÄNGEN!! =)

Nej ska väl ta och kolla vidare och hänga upp tvätten sedan sova npgra timmar innan nästa pass drar igång. För det är mycket som står på SKA-göra listan för imorgon också!!
Tur att Marcus börjar sent imån med så man har lite hjälp iallafall....

God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0