Rund

Den kladdkakan satt fint den och jag kan nästan känna hur magen blev mer och mer rund,nu är jag så mätt att jag skulle kunna rulla ner för trappen  och in på toan och spy lite. Men nej här sitter jag och bara njuter av att jag fick gotta mig lite =)  Snart kommer väl ångesten också, varför klämma i sig 2 bitar?Det hade väl räckt med 1 bit. Nej det var ögonen som ville ha mer och nu får kroppen lida bara för det, ja som vanligt med andra ord!

Klumpen i magen har bara blivit större och större under dagen och nu känner jag hur jag snart kommer drabbas av panikångest, ja de är inte kul.Det brukar sluta med att jag sitter ihop kurad i badkaret med hett vatten och GRÅTER. Hett vatten har jag bara för att jag ska känna att det bränns och därför kanske sluta gråta. Och vatten har jag på bara för att ingen ska kunna höra mig GRÅTA. Varför får jag dessa panikattacker?? Visst det är kanske mycket som tynger en ibland och ibland kanske man har tagit sig vatten över huvudet. Men nu är det ju inget sånnt. Nu är det att väntan är snart över och imorgon är dagen kommen, vi som hållt på att tjafsat med 100-tals läkare och blivit hem skickade hela tiden. Ett tag bodde vi nästan inne på barn avdelningen, ena gången blev det så illa att jag och Alexander låg där inne i 3-4 dygn och våran lilla plutt hade dropp. Att se hur alla läkare försökte få in kanylen rätt osv, ja de skar i ens hjärta. Att det var 3 läkare,Marcus och jag som fick tvinga han ner i sängen och hålla fast han, medans han skrek och grinade så att han var blå/vit. Ja detta är inget man glömmer. Inte förens dagen efter så kunde dom sätta kanylen rätt och han fick sitt dropp.  Vi har hållt på att pratat med läkare sedan Alexander var 7 månader, i dag är han 27 månader gammal. Ja 20 månader har vi stridit om en riktig undersökning och velat ha svar på allt.  När man nu satt där inne i Falun för ca. 1månad sedan och dom gjorde undersökningar och hörsel tester och man får veta att han är typ som döv. Varför har dom låtit det gått så långt? Han är snart 2,5 år och kan inte prata....Nej för han hör ju inget. Det han säger låter ut som kinesiska och han förstår ju vad vi menar eftersom han har LÄRT sig läsa på läpparna!! Ska en 2,5 åring behöva läsa sina föräldrars läppar för att ena ha en liten aning om vad dom vill?? Nej enligt mig är detta helt fel och jag håller helt och hållet med psykologen jag går hos.Hon sa nämligen sist att leva med Alexander just nu är precis som att leva med ett handikappat barn, ja han är ju hadikappad på ett vis eftersom han ej hör och därför har det satt sig på hans beteende.

Jag hoppas att han nu kommer kunna prata om en snar framtid och att han blir snällare nu när han kanske kan göra sig förstådd om han nu börjar prata. För nu när han inte pratar så bitts han,puttas han och rivs han. Och  JA han håller nästan på att mörda Anton. Man kan inte ha dom 2 i samma rum om man ska prata i telefon,laga mat eller göra nått för då är Alexander där och hoppar,river,slår eller nyper Anton. Så de har gått så långt att när Anton sover så lär jag låsa in han så att inte Alexander smiter in dit, och är Anton vaken och man ska göra mat så ha jag varit tvungen att låsa in alexander i sitt rum. Och det känns inte bra alls att LÅSA in sitt barn. Vet väl själv vilken känsla det är att vara inlåst att inte kunna ta sig ut. Tur att Alexander brukar sätta sig och leka på rummet iallafall.

Det är en liten vanlig operation men ändå är jag vettskrämmd, ja hur lätt och liten operationen är så kan det alltid gå fel. Tänk om de blir nått fel med narkosen??tänk om han aldrig mer vaknar?? Tänk om det blir helt fel i öronen och han blir HELT döv för all framtid!  JA tankarna och frågorna är många och klumpen i magen växer. Nerverna pallar inte mycket mer och det är nu jag ska bita ihop och vara STARK. Inte visa mig rädd för Alexander. Men innerst inne så tror jag att han känner hur jag känner, för ens barn känner ju nör nått är fel och Alexander har faktist gett mig fler pussar och kramar de senaste dagarna.

Ska väl försöka komma i säng i tid ikväll eftersom det är en tidig morgon imorgon. Och det är mycket som ska fixas och tänkas på innan man far in till sjukhuset.Och vi ska vara i TID!!

Tänk om jag bara kunde ta hans plats, ingen vill väl se sitt barn på ett operationsbord. Jag kommer ha dö trisst flera timmar i morgon eftersom dom ej vill väcka barn ur narkos så han ska få sova tills han vaknar sedan ska man vara kvar tills han är så pass pigg att han både druckit och ätit bra innan man får åka hem. Ska plocka med mig datorn iallafall men internet lär jag väl inte kunna använda där. Men jag finns ju på mobilen hela dagen förutom när jag sitter inne med Alexander då =)


Du är min lilla clown och jag älskar DIG!! <3

Kommentarer
Postat av: donken

nääää-e! vafaaan! det borde de upptäckt långt tidigare, tycker man. Är det en öronoperation då som ska ge full hörsel tillbaka eller är det en annan slags operation? jag förstår verkligen hur du känner.. (jag kan inte säga så egentligen för jag har inte varit med om samma sak, men jag känner med dig såpass att jag nog kan föreställa mig.)



fyfasen. hoppas allting går högt över förväntan nu då. :)

massor av lyckotankar och sånt, skickar jag till er via sajber-spejs.



pöss! och tack för den underbara kommentaren, den värmde nåt emormt. sånt gillar jag! :D

2010-04-15 @ 23:05:45
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Fiia

Han är ju för jävla söt!! (ursäkta ordet) Lycka till i morgon . :)

2010-04-15 @ 23:33:36
Postat av: Daniella, Louise & Sandra

sööööt bild :D

2010-04-16 @ 23:05:11
URL: http://wildeye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0