Lördag

Vädret här hemma hos oss idag har ju pendlat mellan spöregn,storm och sol. Så det blev ingen marknad för oss idag, ville inte dra med barnen ner dit och sedan inte veta vad det skulle bli för väder. Och det var väl tur ändå da eftersom de har blåst så in i helvete och regnat nått så enormt.
Har inte varit ut på hela dagen så alexander har massa energi nu =/ Tänkte ju baka med han men jag hittade inga roliga recept här på internet. Alla här hemma vi brukar göra har man typ tröttnat på nu. Så de blev ingen bakning idag, får se om de blir nått av det imorgon istället.

Nu väntar vi på att pappa Marcus ska komma hem från jobbet, för då ska jag åka till affären och handla.Har bestämmt att det blir tacos för oss vuxna ikväll och sedan lördagsmys!!!!Alexander han har blodpudding som han ska äta upp så det ska göras snart.

Alexander är fortfarande blöjfri och har har faktist sagt till alla gånger han behövt gå på toan. Han är su duktig våran grabb!!!<3

Anton han sitter i gåstolen och håller koll på allt.Han har ju dessutom lärt sig gå i den nu så han springer in i Alexanders rum och står där inne och gapar hela tiden =) Sen när man hämtar han och ställer han här i köket eller hallen, ja då drar han iväg igen och sedan skriker han ..jo då står han i Alexanders rum igen!! <3

Själv har man hunnit med att tvätta en full tvättmaskin,hängt upp kläder på tork, vikt torr tvätt och lagt in dom i skåpen. Sedan har jag diskat också. Något mer än så har det inte blivit idag.Har mest lekt och LÄST för Alexander.
Han har aldrig setat stilla när man läst för han förut så vi gav upp läsningen. Men hör man inget så är det väl inge kul att FÖRSÖKA lyssna. Men nu VERKAR det som han HÖR, för idag har han setat i mitt knä, helt STILLA och varit INTRESSERAD av det jag LÄSTE!!! Det var en sånn härlig och bra känsla.Ja det var UNDERBART!!! Så idag har vi haft mamma-son mysdag!! Tyvärr så har Anton blivit väldigt mycket åtsido satt idag.

Under middagen så sov Alexander bara 40 minuter för han vaknade av att grannarna har hammrat och låtit, sånnt har ju aldrig kunnat väckt han men idag så blev han väckt flera gånger så efter 40 minuter fick han komma upp. Han har varit små irreterad,ledsen,grinig efter det. Och sedan rinner det snor hela tiden. Så antigen är det bara en förkylning eller så börjar han bli sjuk.
det har även runnit lite lite blod från öronen idag. Men de var inte så värst mycket så tyckte inte det behövdes oroas så mycket.Nu är det mest torkat blod som rasar ut lite då och då. DET SKA SÄKERT VARA SÅ VA?!


Älskar er!<3

Kommentarer
Postat av: Anja.

Så pene barn du har! <3

2010-04-18 @ 09:28:02
URL: http://kaffebonna.blogg.no
Postat av: iogo

Hei!

Kjempe søt blogg! <3

Ta en titt innom min da vel? :)

2010-04-18 @ 09:45:46
URL: http://www.iogo.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0