friska

Barnen är så gott som friska fortfarande och nu sover dom för kvällen, eller ja det har dom gjort lite över 1 timme faktist om jag ska vara pet noga =) Jag har duschat en LÅNG och härlig dusch, ja det händer ju inte allt så ofta nu för tiden. ibland kan man komma på hur mycket svett man stinker och ja man stinker även sur spya och då kommer man att tänka på när man duschade sist.och det kan bli många dagar bakåt det. Hehe ibland är man en riktig lortgris, jag som levde i badet/duschen förut. vart tog det vägen? Försvann det med tiden eller?

Var upp till barnens morfäräldrar idag med Alexander. Anton fick stanna hemma med pappa Marcus.
Där så fick Alexander åka massa traktor, och dom körde till och med rally med traktorn en sväng =) Och den där lilla gossen han får aldrig nog.Han skulle nog kunna sova i en traktor om han fick. Tyvärr blev det inga bilder tagna eftersom jag hade glömmt kameran hemma och kom på att jag kunde knäppa med mobilen men då var det försent. Haha ja det är Linda i ett NÖTSKAL! Jag har ju bättre bild och kamera på mobilen än den där FETA stora gammla kameran jag använder, men ändå så glömmer jag jämt bort det. Men ska försöka gnata in det i mitt huvud så jag kommer ihåg det!!

När vi väl åkte där ifrån så deckade Alexander i bilen och han sov vidare ett bra tag när vi kommit hem också. Han blev alltså riktigt trött av att vara ute en halv dag och bara springa runt och åka traktor. =)

senare på eftermiddagen så blev det grillning här hemma och det var lika gott som alla gånger!! Men jag har kommit på en sak och det är att jag tycker mer om KYCKLING än KÖTT!!!! Det kommer jag på nu! Barnens farbror Emil har varit här några timmar också. Det märks att barnen gillar han och det är så kul att se!

Nu sitter jag här och försöker komma ut på facebook men det går inte. jag får nästan panik, jag är liksom beroende av fejjan!!! Så släpp ut mig dit nu innan jag får dampannfall =) I bakgrunden så är det körslaget på tvn och sedan här man ett knappandes på en annan bärbar dator i soffan, ja där sitter Marcus vid sin dator =)
Så ser våra kvällar ut!!!

Nu ska jag åter upp ta alla försök att ta mig in på fejjan, skriver mer senare!!

Kommentarer
Postat av: fiia

skönt att dom är bättre..vad var det dom hade.?

2010-04-24 @ 21:59:07
Postat av: linda

Alexander har varit/är förkyld, över 40 grader i feber och hosta som ej vill ge med sig.

Anton hade feber enbart i 2 dagar men har hosta så han ej får luft.

2010-04-24 @ 22:26:39
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: fiia

Okej, tur att det är bättre med dom små :)

2010-04-25 @ 07:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0