Fart

Bör nog sätta lite fart på mina ben om jag vill hinna med lite saker idag. Nu har ju det ytterliga sprungit bort någon timme medans jag fastnade här igen.
Nej ska ta och fixa till mig och sedan dra till affären sen hem  och plocka och fixa. Lite nytta kan man väl göra på en trisst söndag. Tur att solen vill kika fram lite iallafall, de gör det lite lättare känns det som.

Kanske man ska ta ett ryck och städa sen också eller ska man vänta med det tills man har fixat och trixat klart med allt här hemma?? ja det är en sådan där sak som får visa sig sen =)

Anton vaknade nyss och han hade bajjat ner hela blöjan så nu är han ny bytt och ligger här på filten och sparkar med benen för fullt. Glad prick det är han jämt men är han seg i utvecklingen eller är hane efter?? han kanske har någon skada efter att huvudet blev så där snett/platt när han var mindre. Ja många funderingar men borde dom inte nämnt de på bvc då i sånna fall??
får väl ta mig mod att fråga dom när vi ska dit näst nästa vecka och få vaccination och koll på vikt och längd. Lika spännande varje gång.

Nej men NU måste jag sätta lite far då, men jag kommer hit till datorn sen igen, det lovar jag!!

Ta och njut av solen medans den tittar fram!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag kollade henne på facebook, men hon har inte så många bilder som visas när man inte är vän med henne :S plåtningen vi ska ha är lite mer avklätt, krävs en smal och gärna lite längre modell som kan "posa" lite med ansiktet speciellt. hon behöver inte vara 170 lång, men iaf 165 kanske.

2010-04-25 @ 14:53:43
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: Annchelie

haha. men ibland är det skön att bara sitta framför datorn och göra ingenting =)

2010-04-25 @ 16:09:30
URL: http://anch.se
Postat av: Sandra

Hej!

Mysig blogg du har! Såg att du tittat in på min och kommenterat där, jätteroligt verkligen! Då kan vi peppa varandra! Ha det gott!

Hälsningar Sandra

2010-04-25 @ 16:50:21
URL: http://keepupthefight.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hejsan =) vilken fin familje bild ni har på er =)

Jätte fin blogg.

Ha det gott.

jess

2010-04-25 @ 17:00:21
URL: http://bonusfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0