30 April 2010

Då är vi inne på sista dagen på månaden April på året 2010. Och det står inte på förens det är Maj och sommaren kommer närmare och närmare. Värmen kommer smygandes och jag mår bara bättre och bättre. barnen kan snart springa barfota ute i gräset och vara lättklädda, inte en massa stora,tjocka och tunga kläder på sig. Jag välkommnar sommaren med öppna armar!
Ja idag var vi upp redan 06.45 för då ville inte barnen sova något mer, och Alexander han gick runt och ropade på PAPPA som hade åkt till jobbet, men det visste ju inte Alexander =/ Ja han går och ropar lite då och då nu också. Han tror säkert att Marcus har gömmt sig bara.
Anton han ligger här i sängen och pladdrar på sitt rövarspråk =) Låter så roligt och när han i mellan åt skriker till i en gäll ton så blir han nästan lite rädd för sig själv. Ja det är verkligen underhållande att kolla på =)
Pettson & Findus har vi hunnit kollat på också. Och även Vakna med the voice. Ja sen har vi haft MTV på ett tag  också =)
Klockan 07.40 plingade det på dörren och japp killen skulle koppla in en sak på väggen så vi får snabbare internet. Vi har bytt upp oss från 10mbit till 100mbit . Och jag kan lova att man märker skillnad!! Shit vad min dator är snabb nu =) Den som varit så förbaskat seg....
Tyckte lite synd om killen som skulle fixa allt för den grejen satt på väggen inne i Alexanders rum och Alexander han satt på sin traktor och RÅ GLODDE på killen hela tiden. Han kollade argt och följde varje liten rörelse!!Han måste ha kännt sig otroligt psykad av en liten grabb. =)
Sen när de var klart så har Alexander sprungit runt med en keps bak och fram och haft en skruvmejsel i handen som han skruvat på saker och slagit på saker med.
JA, den där killen hade en keps bak och fram och han hade en skruvmejsel att skruva med och hammra med! =)
Alexander har kommit in i en period där han ska härmas hela tiden...

Frukost har vi också hunnit käkat.Så nu sitter jag här i våran säng med datorn framför mig  och Anton har jag på ena benet.Alexander sitter bredvid och kollar på Pettson & Findus för andra gpngen nu!

ska snart fixa till lite käk till Anton så att han sedan kan få sova lite middag, sedan ska Alexander också sova lite middag. Och medans dom sover tänkte jag försöka fixa så mycket som möjligt!! men nu ska jag mysa lite med mina underbara barn så skriver mer sen senare!!

ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0