18 April 2010

Det blev lördagsmys med tacos och filmen shutter island igår kväll, sedan var det vi som somnade på en gång. Jag var verkligen trött igår kväll så jag orkade inte ens gå ut och blogga lite. Men nu sover Anton och Alexander sov i 30 minuter sedan vaknade han. Så jag passar på att skriva lite smått nu så jag visar att vi lever iallafall!!
Funderar på om man ska ta en sväng ner på marknaden nu när solen visar sig idag. men vågar inte vara så långt hem i från utefall alexander inte orkar stå på sin ståbräda. Jag ÅNGRAR verkligen att jag sålde syskonvagnen. Nu letar jag efter en billig syskonvagn om de finns men nu ser det mörkt ut på de fronten =/ Fan att jag ska vara så dum !!!!!
Något lär jag hitta på iallafall för Alexander håller bokstavligen på att hoppa runt här så man tror han ska gå igenom taket snart. Var får han all energi i från?? Kan han inte dela med sig lite till mig då??
Jag som skulle försöka hinna sy mina byxor, men de hinner jag inte nu för jag kan inte sy med Alexander i samma rum.

Marcus är och jobbar hel dag idag med så han kommer hem efter 18-tiden ikväll så det är jag och pojkarna hela dagen idag med =)

Just nu står det väldigt mycket stilla i mitt huvud om vad jag skulle skriva. Jag hade massa saker jag skulle ta upp men nu glömmde jag bort det, efter att man lekt lite med Alexander och pratat i telefonen. Ja minet sviker ibland, elelr i mitt fall så sviker det väldigt ofta. brukar till och med glömma svänga in på våran parkering när vi åker hemmåt =)  Ja då är det illa!!

Men någon gång under dagens gång lär jag väl komma på vad det var för saker och då sätter jag mig här och skriver ner det på en gång istället.

Nu ska jag kolla vidare här och sedan ska jag och Alexander äta taco-rester!! =)

Kommentarer
Postat av: jessica

söt blogg du har<3 titta gärna in på min nån gång <3

2010-04-18 @ 16:03:08
URL: http://barabrorsor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0