17 April 2010

Dagen idag har varit lite halv seg med det börjar kännas bättre. Trisst väder är det ute också, ganska grått och tråkigt och på köpet nästan storm.Det blåser så det knakar i både väggar,tak och fönster.Jag som trodde att det var grannarna som gjorde om i lägenheten bredvid =) Men kollade sedan ut genom fönstret och fick se att träden nästan halv ligger i mellan åt!

Natten ha gått ganska bra, Anton har vaknat till och gnällt lite när han tappat nappen.Tror faktist det är tänder på G där ´jag. Han är lite små kinkig titt som tätt och han dreglar lika mycket som en fontän!!! Och han ska gnaga på ALLT!!! Ja han äter till och med upp handukar,strumpor och kuddar =)

Alexander kunde inte sova igår kväll så han fick komma upp och vara upp ett tag med oss, så han somnade väl runt 22-tiden.Men han gick ju runt och var lite små trött hela dagen efter narkosen och han somnade i bilen på dagen igår så inte vet jag om det var pga det eller nått annat! Han kom upp i natt/tidig morgon och sov mellan oss tills klockan ringde imorse. Så klockan 8 gick hela familjen upp.

Marcus for till jobbet 8.30 och jag gav Anton välling. Sedan vart den frukost för mig och Alexander och han drack 3 glas med O´boy idag!! Så idag är han tillbaka med att dricka mycket igen!!
Har haft Alexander utan blöja hela tiden och 4 gånger har han gått på toan, det skedde endast en liten olycka i byxorna och det var precis innan han skulle sova middag.Jag var inne och la Anton och hörde tyvärr inte att Alexander försökte sätta sig på toan.Han kommer inte upp att sätta sig själv än. Och då kissade han tyvärr på sig, men han har ju varit kanon duktig ändå tycker jag.För det sista så tar jag åt mig skulden att jag ej hörde han!

Båda barnen somnade på en gång och har nu sovit i ca. 30 min.  Tänkte passa på att skriva lite blogg nu och kolla läget här ute i cybervärlden =)
Ska även skriva ner allt om gårdagen som jag lovade er igår.

Så ska väl sätta mig ner och börja skriva ner allt om går dagen så får jag se när det blir klart men de går nog ganska fort skulle jag tro.eller jo de hoppas jag iallafall =)


Var in och kollade på min statestik över bloggen igår och jag har lite mer än 200 st fler läsare än förut.Och det är VARJE DAG!!! shit  denna sida hjälper faktist så klicka er in och få roliga,fina kommentarer och en MASSA läsare!!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=holen666

Kommentarer
Postat av: Helenebare

Utrolig fin blogg.

Hadde satt pris på om du ville kommentert det nyeste innlegget mitt om Utroskap. :)

2010-04-17 @ 12:54:16
URL: http://helenebare.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0