14 April 2010

Lite sent att skriva nu men jag har haft fullt upp hela långa dagen så passar på att slänga ihop några snabba rader nu innan jag ska slänga mig i sängen och försöka sova.
Har varit ute i förådet och fixat upp en massa påsar med kläder som barnen ska växa i, på hyllan.Så nu kommer man fram på ena sidan där inne iallafall, väntar med spänning på att få köpa  2 hyllor till!!  Det kommer bli kanon bra det där...
Sen fick jag ett ryck och städade lite snabbt i städskåpet men det behövs verkligen en RENSNING där inne kan jag säga.Det hann jag dock inte med idag så de får bli någon gång framöver! Har diskat och diskat, tvättat och tvättat. Hängt tvätt och tagit ner och vikt tvätt =) Ja om och om igen =) Sedan fick jag ytterliga ett ryck och städade lite i lilla förådet under trappen här inne och vips så kom i lägsskivan till köksbordet fram, och då bytte jag spår och nu är det om gjort i köket med ett långt bord med hela 6 st stolar!!! =) Fick skruva ner lampan och sätta om den på ett annat ställe  i taket och då höll jag bokstavligen på att riva hela taket =) så nu är det ett ganska stort hål där =/ men jag fixade ett nytt litet hål bredvid det stora och vips så satt lampan BRA!! Nu får hela familjen plats utan problem!!!
Vi har ett LITET och TRÅNGT kök, de spelar ingen roll vad man gör, de kommer fortfarande vara så här trångt och fult i vårat kök.Så de är väl bara att bita ihop!!
Har varit på gårdsmöte och fick reda på en massa skvaller!!haha jag börjar fan bli gammal.Börjar bli som  gammla kärringarna som bara vill höra skvaller skvaller!!! =) Men man kanske blir så när man typ bara hör barn skrik,joller och barn skratt hela dagarna =)
Sedan har de gjorts mat och kikats lite på tv. Ja barn läggning m.m också men så är de ju varje dag/kväll =)
Jag har säkert glömmt en massa saker, men dagen har gått i 100.a hela dagen och känner nu att jag har typ som träningsvärk i underarmarna och baklåren =/ va fasiken har jag gjort??

Igår så försökte jag skriva blogg från mobilen och de funkade ju ett bra tag sen verkarde som texten försvann så här ska jag  förklara lite.
Det kom en liten jäkla silverfisk i våran säng och jag har verkligen fobi för småkryp/djur så jag rös i hela kroppen och mosade inkräktaren i våran säng. Har inte sovit mycket under natten pga att jag inbillat mig att det var silverfiskar på mig och i sängen över allt. Berättade detta för svärmor idag och hon frågade om det bodde silverfiskar i våra madrasser?? o shit tänkte jag och nu när man tänkt efter så är dessa madrasser ca. 20 - 30 år gammla och plankorna lossnar och allt. Så ja visst fan kan det vara ett bo med silver fiskar i madrasserna.
Senare när jag  satt mig i sängen för att ge Anton kvällsmaten så såg jag hur det rörde sig och vist fan så är det 2 st silverfiskar i sängen =( snacka om att sätta hjärtat i halsgropen, men dessa 2 silver fiskar gick samma öde som den första!!
OCH VART FAN SKA JAG SOVA I NATT???

Imån är det jag och Marcus som far till jysk och kollar på nya madrasser annars flyttar jag fan ut sängen  och sover på golvet!! Jag över lever inte fler nätter med trasiga madrasser som knakar bara man TÄNKER TANKEN på att RÖRA sig. Plankor som lossnar titt som tätt och nu en massa otrevliga husdjur!

SNÄLLA GE MIG ETT NYTT FRÄSCHT OCH RENT HEM!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0