Tisdag

Ja nu när man sitter här och skriver så är det tisdag och jag har fortfarande inte gått och lagt mig eftersom vi har en liten Anton här med oss som inte alls vill sova för tillfället. Så får väl vara uppe ett tag till för att sedan ge han lite mat och hoppas på att han kan somna efter det. Men just nu ser han väldigt pigg ut för att ens vilja tänka på att somna =/ jaja det visar sig hur det blir, som vanligt så skrek han för ett tag sedan så att han väckte alexander åxå, men han somnade om utan problem tack och lov.
Dagen idag annars har väl gått så så där, alexander har haft en sådan där dag som han bara jävlas med en, som att han vill att man ska bli skogs tokig på han. Han har vält sin ljusstake i fönstret miljontals gånger så den lyser nu starkare än lampan i taket, lamporna komme smälla vilken dag som hellst. sen så tog han en tomte från köket och kasstade i golvet så det låg porslin över hela köks golvet. Han har kasstat alla sina leksaker i golvet ellr på väggen. Han har slagit anton och rivit han flera gånger idag. Och när man sitter och ger anton mat då passar han på och göra massa bus som att riva ner grinden in i köket ur väggen, att tippa tvn ner i sängen ja bara massa jävulskap. så idag har han varit både dum och elak. Så idag är jag matt och helst slut i kroppen så jag hoppas han är på bättre humör imorgon.

Mamma och pappa kom förbi med alla dessa mattor som ska tvättas för jag fixade en tvättid tills imån. Så får se hur det kommer gå nu då. Hoppas bara inte någon matta blir färgad eller går sönder, men med min otur så gör dom väl det.

Nu får jag väl ta och skriva Välkomen december! 23 dagar kvar till julafton nu då =) haha men snälla ge mig snö så det blir lite ljusare ute nu!  ska det vara december och spöregna hela tiden ??

Nu kom alexander upp igen så vi kommer nog få en helvetes natt här hemma. så ska väl ta och avsluta nu för att ge anton mat och få dessa skitungar i säng!!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0