höst

skriver väl lite av det som försvann tidigare idag här på bloggen. och då skrev jag just om hösten att jag tycker denna period är den trökigaste om året. speciellt när det är kolsvart ute redan klockan  fyra och det är mulet och grått ute hela tiden. men det värsta lär väl ändå vara att ena dagen är det 10 plus grader ute och nästa dag är det 5 minus grader ute. man vet inte alls hur man ska klä sig och man vill knappt gå ut med soporna längre. ännu värre är det väl att klä på barnen rätt kläder så de inte blir för kallt eller för varmt, ja vilka problam va? =)

men idag så tog vi oss i kragen och klädde på hela familjen och gick ut en sväng.alexander drog med sin kvasst hela vägen och självklart skulle han få syn på en takfläckt genom ett fönster så där blev vi ståendes och kollade på den ett tag. jo för er som inte vet så älskar alexander fläcktar, sätter man han neran för en takfläckt kan han sitta där helt stilla hur länge som hellst, så jag funderar på att köpa en takfläckt nu =)

Nu snart är jag klar med pumpningen och då blir det en varm dusch för min del. det blev en sen sådan men det är pga att det är skönare att få duscha efter man är klar med pumpandet för man kan faktist bli lite halv svettig av det. men såren är nästan borta nu och det gör inte lika ont längre, dock så är det inte lika mycket mjölk längre heller men just nu ser jag mer framemot att mjölken tar slut för detta har varit en pina för mina bröst.undrar om dom någonsin kommer bli helt återställda efter denna totyr?? tror fasiken inte det....

Sen blir det sängen för min del för imån ska det lämnas på dagis och handlas och donas... sen på eftermiddagen har vi bvc med anton och jag hoppas han har gått upp nogorlunda denna gång. men det tror jag, det ser då ut som han har fått mer hull på både hakan och kinderna. men men det lär visa sig.

idag har jag inte fått något gjort alls men det är nog bara för att jag har kännt mig allmänt nere och deppig(skyller på vädret). lite ont i huvudet och fortfarande kroppen så jag sov middag med alexander idag, sånna dagar jag sover middag så brukar hela dagarna bli förstörda sen för jag blir aldrig så där super pigg och allert som jag vill.

nej nu ska jag ta den dära efterlängtade duschen som jag tjatat om i flera timmar =)

 god natt

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0