bvc

I dag var det bvc besök för antons del, ja vi går 1 gång per vecka ni i början eftersom vikten inte var någe bra i början och lika så hans hud.
Men på engång vi började smörja med miniderm så försvann allt på huden, passar både vuxna och små och kan användas på hela kroppen.Till och med runt ögonen. Så här hemma använder hela familjen den salvan nu och det kan bli dyrt i slutändan så nu har vi fått den salvan utskriven på recept istället för då tjänar man någon 100- lapp.
Men skulle ju skriva att vikten går kanon bra uppåt nu så jag är super nöjd att det går så pass bra med ersättningen som det gör. Nu hade han gått upp 400 gram på 1 vecka så nu väger han 4490 gram. Fortsätter han i den här takten så kommer vi få en liten budda här hemma precis som alexander när han var så där liten =)
Men det gör inget för jag tycker det är så mysigt när det finns miljontals valkar på en bäbis att ta på =)
Nu snart ska anton ha lite mat sedan ska jag försöka mig på att få upp utebelysningen medans det är ljust ute. sen ska jag försöka pilla i mig mat åxå för sedan klockan 2 ska jag hämta hem alexander från dagiset. Så man lär väl sätta lite fart om man ska hinna nått idag =)

Sitter här hemma och håller tummarna för Erica på antagnings intervjun idag. JAg hoppas hon kommer in på utbildningen, hon brinner ju för sånnt där.
Själv höll man på att tappa hakan när man hörde hur dyrt det är =/

Får väl sätta mig här senare och skriva när det finns tid till det, men det blir säkert sent eftersom marcus jobbar eftermiddag så han kommer inte hem förens efter 21 tiden någon gång och det är ju lite svårt att sitta här och skriva några inlägg när alexander oftast vill riva huset och anton vill sitta i knä hela tiden =) Men som sagt det kommer när tiden är inne.

Ha en bra dag och njut av den sista dagen i november 2009!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag kom in :D

2009-11-30 @ 19:29:25
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0