Juni 2009

Ja vi är ju redan inne i juni månad och halva detta år har snart passerat. Vart tar tiden vägen, blir rädd för hur fort allt går. Snart sitter man väl där på ett ålderdomshem och spyrgalla över den stackars personalen =)

Igår så var det den 10 juni 2009 och inte för det blev något firande men vi skulle kunnat fira våran 7 åriga dag tillsammans. Shit vi är fan som ett pensionärs par snart ju, 7 hela år och vad har vi gjort??

Vi har flyttat 5 gånger.
Bytt jobb massa gånger.
Haft uppförsbacke och ned försbacke.
Har fått en underbar son tillsammans och en till är på väg.
Vi har byggt upp vår egna lilla familj.

Jag är lycklig med min familj!
Det enda som saknas nu på ett litet hörn de är ju det där huset och det lilla giftemålet.
Jag gjorde ett test på facebook och det stog att jag skulle gifta mig den 27 juli 2010. Tror ni på de? haha de gör då inte jag för man lär ju vara två om det =)
Sen stog de att jag skulle få 2 killar och 1 tjej. de är ju vad jag alltid ha velat haft och hälften är ju avklarad!! =)

Funderade på om vi skulle gå och äta på kina idag för att fira våran dag lite iallafall men så lär de ju inte bli för vi har miljoner saker som ska göras. och vi komme nog bara skjuta allt framför oss som vanligt.

Idag var jag även till barnmorskan på ett besök och värderna såg då bra ut och helt underbart att få höra hjärtljuden på busfröet där inne som sparkade på luren 3 gånger så de bara small till =) Men värre än alexnader får han inte bli för då låser jag in mig =) Folk komme säga: Nej där kommer A & A akta er!!! =)

Men hon ville att jag skulle stressa ner och ta de lungt för annars skulle de gå utför nu. Men jag sa att jag inte tycker att jag stressar och så men han sa att sånnt syns. så vet inte vad hon menade med det. Hur ska jag stressa ner då?

Jaja nu ska jag försöka göra någon nytta här faktist!

Ha en sånn bra dag som möjligt i detta hemska väder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0