vad?

Jag blir bara mer och mer fundersam vad denna värld håller på med.

Jag har aldrig litat på poliser och jag kommer aldrig kunna få ett förtroende för dom så länge dom håller på som dom gör.

Som detta med ingemar som det stått om i aftonbaldet i några dagar nu, hans fru gick ut och kom aldrig mer hem, han hittade henne död och larmade sos. När han gjorde det så blev han misstänkt för att ha mördat sin fru. Nu flera flera måander efter så kom det fram att det var en älg som orsakat hennes död. Inget förlåt eller någon förklaring från polisen till ingemar.  TUMMEN NER FÖR DET!!

Idag läser jag att polisen har sprejat pepparspray i ansiktet på en kvinna åkte ambulans berusad, tvärr fick hon ett epelepsianfall och då utsätyts hon för detta. TUMMEN NER FÖR DETTA!

Vad fan sysslar polisen med??


Sen läste jag även en till artikel som jag blir arg över och det är att dom vill porta papporna från förlossningen.Deom tycker att papporna inte gör någon nytta där inne. Att det bara ska vara en tyst barnmorska som kan allt. Som fan heller jag skulle aldrig klarat av mina 2 förlossningar om inte marcus skulle varit med där inne. Vad fan tänker dom med??

Ja jag ska nog sluta läsa aftonbladet för jag blir bara mer och mer arg för varje dum artikel som dom skriver. Man kan ju nästan hoppas på att det bara är något som dom hittar på för att ha något att skriva om dessvärre så är det ju inte så nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0