Lördag

Jag som skulle fixa en masssa saker idag har inte hunnit med ett skit, för här har man passat på att sovit medans de gick. För jag har räknat ut att jag har sovit 7-9 timmar på 2 dygn och det känndes kan jag säga.  OFTAST blir det så att jag halv sitter i sängen med anton mot min kropp, så sover han mot mitt bröst. Han är väl så van att höra hjärtslagen m.m men det 'r drygt för en annan som inte får LIGGA och sova som man själv vill. Man sover liksom inte så djupt och bra när man har han i famnen. Man vaknar till titt som tätt för att kolla så man inte tappat han eller att man håller på och kväver han. Så man hinner liksom aldrug somna in igen förens man lär kolla. Fast han sover djupt så på engång man lägger ner han i sängen så vaknar han och skriker. Igår skrek han så mycket att jag först började tänka på kolik, men nej tror inte att det är det,då ska det väl vara hela tiden och inte bara på kvällen/natten??

Alexander ligger och sover middag nu, sedan ska vi iväg och handla för det skulle vi gjort för 3 dagar sen men det händer ju jämt saker så de inte blir så. Så nu har vi inget alls kvar här hemma. så ge mig mat att fylla vårat kylskåp och frys..... Ska även handla lite amå saker till svärmor åxå.'
Sen ska det hem och packas för Alexander ska få sova hos  sin farmor inatt. HAn tycker de är skit skoj att vara där med sebban,sandra och emil. Självklart tycker han att de är kul att busa med farmor åxå!!
Sen ska även Anton få vara där några timmar, för jag och marcus ska gå på kinaresturang och sedan ska vi kolla på bio. Så lite barnfria i någon timme blir vi. Men sen hämtar vi hem anton medans alexander får vara kvar där. De blir nog bar de.

Är så jäklans godis sugen och jag är fan glad att jag fått tillbaka suget på godis och mat nu. så för mig blir de kanske lite godis idag, det visar sig..

Nej nu lär jag runda av om det ska hinnas med saker här, börjar bli en aning stressad redan nu jag.

skriver nog mer ikväll skulle jag tro..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0