Lite tid

Ja nu känner jag att jag har lite tid över att skrva lite blogg. Så jag ska väl försöka skriva ihop något trams här då =)

Har varit så mycket nu med krocken och så. Har inte kunnat sova riktigt bra för jag har drömmt såmycket skummt och då vaknar jag hela tiden.=( Men jag tror de ska bli bättre nu snart, för dom är ju på bättrings vägen båda två. Mormor har till och med fått opererat sig redan idag, men jag har inte hört nått ännu hur det har gått.

Jaja idag var jag lite barnfri så jag var till amsberg å hjälpte till lite sendan åkte vi ner till stan å fixade mammas klocka som stannade på lördagen runt den tiden mormor krockade.bara en sånn sak gör mig vettskrämd =(  men vi fixade den idag iallafall sedan åkte vi till kvarnsveden å kollade till kenneht som har kommit hem för att det var överfullt på hans avdelning inne i falun. Så vi har gjort upp ett schema vilka som ska vara där för han kan ju inte vara själv, han klarar kanappt nått själv. Och när vi åkte dit så åkte vi förbi erica som stog i hennes bil så jag vinkade men hon såg ej nått.

Kom väl hem strax efter tre idag å då åkte jag å marcus å solade, fan va skönt det var. Att bara drömma sig bort,  men den tiden försvann lika fort som solariumet slogs av =(  men jag njöt då av den tiden det var på =)
NU är jag röd som en kräfta, och jag har brännt mig på ryggen så jag får väl ett helvete att försöka sova i natt.

Sendan så städa vi bort det mästa eftersom de såg ut som ett bombnedslag här hemma =) Men nu är de då lite finare, undrar hur länge de får hålla sig så fin  ??

Sen blev det hockey på tv, så happa,basse å ekis kom. Leksand förlorade med 2-1 dom är verkligen urdåliga för tillfället, man kan ju hoppas på att dom börjar rycka upp sig snart.

Nu sitter grabbarna och spelar buzz. Och jag tar då mig tid att sitta här ett tag, men man hör bara ett massa klagande på att jag skriver hela tiden..haha  men innanjag skrev detta blogg inlägg så skrev jag blogg inne på familjeliv också. så de kan ju låte mycket ut men det är ju inte så mycket skrivet just nu.

Ni får ju en liten läs stund idag iallafall, men lite sent skrivet så ni kanske inte lser detta förens imån.haha

Sean har jag blivit medlem på bloggtoppen och såg att det var hela 71 st aktiva läsare på min sida.Undrar vilka all ni är då jag som trodde att det var högst 10 st som läste denna blogg, men men jag ahde fel. Men vad är det som är så intressant att läsa denna blogg då? skriver jag nått intressant elle har ni några andra önskemål om skrivande??

Har faktist väldigt dålig fantasi om vad jag ska skriva om så jag blir bara glad om ni skriver ner lite ni vill läsa, så får vi se om det är någor jag kan skriva om..haha

Nu börjar dom tro att jag skriver allt dom säger..haha  ja ni om jag skulle göra det så skulle ni nog få ett gott skratt, men jag är tyvärr för trött för att göra det. =)

ja nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om idag så jag ska väl ta och avrunda detta inlägg snart, så ni inte får kramp i ögonen, ni kanske till och med blir avskräckta att fortsätta läsa min blogg för att ni inte vill bli trötta i ögonen..=)

Imån ska vi kanske till leklandet med petra å lucas, men det blir nog inget av det för hon säger så mycket så. det händer aldrig nått så om de dyker upp nått annat att göra så gör vi de istället för jag tänker inte sitta hemma å vänta på att hons ka ringa å säga att vi ska dit.

Ja nu börjas de klaga på att jag skriver för långt här åxå.hehe ja de kan jag nog håla med om.
 Man ska ju skriva som osten, kort men intressant säger dom..men jag har slutat läsa otsens blogg för att tycker den är dötrisst, så dä så!!!! så jag vill inte börja skriva som han i alafall, jag kan väl skriva korta men ointressanta inlägg..haha

nä nu säger jag god natt!!!

ha en trevlig natt!!

Kommentarer
Postat av: Maritha

Det jobb jag har vill du inte ha :)

2008-11-13 @ 07:28:35
Postat av: O

Kul att höra

2008-11-13 @ 13:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0