fredag

Känns inte alls som fredag idag då, men får väl se hur dagen slutar...
Har gett alexander sin gröt och nu sitter han här å sliter i alla sladdar till datorn, han komme verkligen bli en datanörd lik sin far =)

Om en stund komme väl erik hit för vi ska ha hanidag medans pappa bjuder ut mamma på middag m.m

Så vi ska väl till siba i falun för marcus ska lämna in sin kamera som gått sönder, sem ska vi till lassarettet å lämna en fläckt till mormor.
Sedan ska vi på kupolen å stan för att erik skulle köpa en pressent till ett kalas, å vi ska betala kryssningen och sätta in pengar på alexanders konto.

Så vi har lite att göra idag då. Hade hällst velat börja redan nu men marcus sover å de ska han få göra. De är ju hans dag att få sova ut. Han säger ju att han aldrig får sova ut här hemma.
Så jag tänker skita i varannan dag för nått sånnt är det inte i detta hus längre. Fine jag kan ta han varje morgon om så är fallet. Vill ju inte att man ska tycka att det är drygt å jobbigt att gå upp men alexander på morgonen å äta gröt. Han sover liksom inte till 11 - 12 som visa vill..=)

sen vill jag bara skriva att det blev heta komentarer i gårdagens inlägg om Lidl.haha å de visste jag redan att de skulle bli. Fick ju en hel uppsatts av M iallafall =)
Nej det är en smaksak å jag komme aldrig gilla Lidl.
^Å det där med musen, hur kan de vara leverantörens fel har dom öppnat förpackningen å lagt i en mus?? nej en mus kan bara komma i där den tillverkas eftersom det blir en sluten förpackning sedan.

men men nu ska jag väl försöka lämna det där ämnet om det går.

nu ska jag ta hand om en grinig alexander.

ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

självklart kommer jag orka fixa din blogg :) jag tycker det är jättekul att hålla på med sånt :)

2008-11-14 @ 11:31:29
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0