28 Februari 2010

Sista dagen på denna månad då, och sedan är vi redan inne i 3.e månaden på året och jag hoppas verkligen att Mars blir varmare så att man kan få lite vår snart!!För nu är jag verkligen kanon trött på all jäklans snö som kommer ner från den gråa himmlen.

Idag blir Anton 4 månader!!Shit vad tiden springer iväg.Han bara växer och växer hela tiden, han är ju ingen bäbis längre!!Varför kan man inte få njuta längre av den där bäbistiden som är så underbar. Anton älskar puré så idag blir det en annan smak än de han provat redan.Får se hur de kommer gå. Han vänder sig från mage till rygg och nu även från rygg till mage, så ja han är inte liten längre.

Just nu ligger båda barnen och sover middag men båda vaknar nog när som hellst och då blir det dammsugaren och moppen fram för min del. Har även Erik här idag med, eftersom mor och far är i Leksand och äter fin  middag och sedan skulle dom kolla på Brolle-Buddy Holly.....
Så ska väl skjusa hem Erik sen ikväll efter att Marcus kommit hem från jobbet sitt. Så tänkte sysselsätta Erik med att leka med Alexander sen när han vaknat så jag verkligen kan städa av alla golev nu!! Anton är ju inte lika bökig att hålla undan =)

Är så jäklans sugen på att träna så funderar stark på att möla ner alla barnen i en stor väska och dra dit, men de går ju inte så jag får vänta ett par dagar till tror jag. Men skulle vara skönt, har ju försökt att gå varannan dag så då känns det trisst och fel i kroppen när de går längre tid i mellan. snälla ge mig ett gym här hemma!!!=)

Idag är det väl också sista dagen på os om jag inte minns helt fel, och det känns skönt då kanske folk kan bli som normala igen eller?? Tycker det är hysteri runt varje jäkla os!!! Vissa tar till och med semester i 2 veckor för att se ALLT!! Helt sjuk enligt mig...Skaffa er ett liv försjutton....

Igår hade jag en pissdag, ja jag blir sur bara jag nämner det till och med.Hade huvudvärk som vägrade släppa,hade mensvärk som gjorde ondare än att föda barn,rinnade näsa och trötta/griniga kanske sjuka barn på det. Ja det var min dag det. Tur att huvudvärken är borta idag iallafall,mensvärken lär jag väl få ha någon dag till och barnen är småänglar idag mot igår!!!<3

Men fast att jag har det bättre idag så är jag ändå otroligt nere. det är så mycket som saknas mig.Och jag behöver detta nu!!!Känner att jag måste ta och göra mig en tjänst, att sätta mig i lung och ro, försöka gå igenom alla mina tankar och funderingar för allt är kaos just nu. Och jag vet vad jag vill men jag har kört fast. Ska jag leva så här eller ska jag inte leva så här?? Kan jag ändra på allt eller ska jag bara ändra på lite??  Ärligt talat jag mår pyton för jag vill inte leva så här men jag vill inte leva på något annat vis heller.

Känner att jag glider i från Marcus mer och mer också.Vi bor under samma tak,vi sover i samma säng men ändå känns det som att vi är på en varsin sida av jordklotet =( så behöver nog släppa alla mina känslor till han också och berätta hur jag känner,mår och kanske varför. Men vågar aldrig at det där steget att begära detta. Han vill väl kolla på tv,sitta vid  datorn,spela tvspel och sova. Ja vart ska jag hoppa in och förstöra då?? Tänk om han bara kunde läsa mina tankar istället, gud så mycket enklare allt skulle vart då.


Älskar min familj!!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0