24 Februari 2010

Sitter hät i min ensamhet, det enda som hörs är tvättmaskinen som köt för fullt med smuttsig tvätt där nere och tvn med os på i bakgrunden. Sitter och läser lite tidningar här på nätet och nu ska jag skriva lite blogg innan de blir försent och att jag glömmer bort det helt. Jo för minnet sviker mig verkligen nu förtiden.
Marcus är på jobbet och har inventering så han slutar förbaskat sent idag och det gillas inte kan jag lova.

Har precis fått båda barnen i sängen och Anton han var så trött att han somande mendans han åt kvällsmaten =) Men sen vakande han till och gav  mig en STOR rap rakt i ansiktet och ett stort brett leende efter detta, sedan somande han om på en gång =) 
Alexander han låg och pratade för sig själv ett tag sedan lär han ha somnat för sen har de varit tyst.

Idag sparng jag in på affären och köpte ersättning åt Anton och vi köpte även en annan ersättning för äldre barn och nu ska vi pendla lite mellan de båda ersättningarna sedan hoppas vi på att antons mage klarar den nya helt och hållet. för den är mer mättande så han skulle hålla sig längre på den och den är nästan 20 - 30 kr billiagre.......  Var även in på ONOFF eftersom att dom hade missat att ge marcus ett paket med mobil-biladare och ett bluetooth headseat. så fick gå in där och små krångla lite men nu är det fixat!

Idag har dom även varit här och skottat ner lite snö från  vårat tak längst ut, det som är över verandan. Men tyvärr så kan dom ju ej ta bort allt för då kan man skada taket så de blir läckor. Men det är väl bättre nu iallafall.Förut var det ju över 1 meter snö där uppe och det knakade av taket.

Sen har jag och barnen följt med barnens farmor upp till Gabriel som fyller 10 år idag. Gabriel är Marcus brors son, alltså barnens kusin. Så de blev kakor,tårta,klubbor och läsk. Och gottegrisen vår han fick vi gömma sakerna för på slutet för det fanns inget stopp på han =)

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp lite tvätt och lägga i en ny tvättmaskin.Det ska även tas ner torkad tvätt och vikas. Sedan tänkte jag försöka hinna leta på kartongen med kläderna med storlek 68. Ja nu är det dags att ge Anton lite större kläder för varenda byxa åker upp och sitter vid knövecken.Dom är förkorta,spelar ingen roll om man sätter strumporna över, dom åker ändå upp. Och hällre att han har lite för stora kläder på sig än att dom är för små. Men om det ej hinns med ikväll så blir det imån iallafall!!!  eller hinns med gör det väl, men det är om jag orkar och har lust!! Nu har jag just ingen ork alls för nu är jag så hingrig att jag är illamående. Ska nog ta mig en frukt eller macka snart.

Imorgon blir det en ny dag och den dagen blir det träning!!!!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0