Städa

Underbara svärmor  frågade om hon kunde ta med Alexander hem några timmar och vem tackar nej till en sådan sak när man vet att man har hela lägenheten att städa och mer där till!! Så nu har jag BÖRJAT packa lite smått och jag har BÖRJAT dammsuga vårat sovrum eftersom Anton nu ligger där inne och sover. Tvättar för fullt och mer tvätt blev det eftersom att Anton spydde som en gris igen i sängen efter att försökt ätit vällingen =/ Och täcket klarade sig INTE denna gång så nu blev det massa MERA tvätt!!! Tur man har torktummlare =)
Ska plocka ner all disk här i från nu och fixa övervången fort som attans!! Och sedan hoppas jag på att undervången går lika fort och bra!!
Ska samtidigt försöka göra en lista i huvudet på allt som ska med på resan. Och där efter försöka packa samtidigt så gott det går.
HAha lycka till Linda, säger jag då bara! Det kan bara sluta i kattastrof.
Men vi har då hunnit handla det som ska med, fast har säkert glömmt hälften om jag känner mig rätt =)
Har köpt RÄTT lampa till bilen och bytt den, och JAG bytte den!!!! =)
Nej men kör man bara igång och håller tackten högt uppe så blir detta super bra!!


Ann-Sofie är på väg hem från BB idag.Ja hon kasnke till och med kommit hem? Vem vet. Funderar på att kika förbi där en snabbis men vill inte vara för  på trängande, så ska ringa dit sen och höra! Vill ju se nytillskottet innan vi åker =)
Det blev antagligen en LOVISA!!
Kanon fint namn tycker jag, men det är väl för att jag alltid tyckt om det med om jag själv fått en flicka hade jag inte kunnat använda det eftersom MIN lillasyster Hette LOVISA och ja hon heter väl det än fast hon är på en annan plats.
Ann-Sofies LOVISA var iallafall:
3680 gram
49cm

Så nu har ni fått lite mer info om det och nu återgår jag till mitt jobb som städerska!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0