Paket

Vilket morgon och förmiddag det har varit!! Först öppnar man dörren och där står ett stort paket från Oriflame!
Sedan när posten kommer så ligger det 2 st paket där i också!!Vilken lyckad dag med massa paket att öppna.
Ja stora paketet från Oriflame är ju alla varorna jag beställt som nu ska delas ut till mina kunder =) Härligt härligt!
Och jag blev totalt förälskad i väskan jag beställde!!Jag köpte den enbart för att ha smink och prover i den men jag fastnade så mycket för den att jag kommer använda den HELA tiden =) haha ja där ser man!! <3

Så nu har jag lagt allt i ordning och kollat vilka som ska ha vad och om allt stämmde.Och ja allt stämmde och nu ska jag bara dela ut allt fint och gott!! Har ringt runt nu på morgonen för att berätta slut kostnaden för  var och en!
Allt känns så bra, det har startat bra iallafall, så nu ska jag visa upp nästa katalog och det fanns ju massa BRA saker!!
Någon som vill köpa och beställa så hör bara av er,spelar ingen roll om ni bor långt bort,det går att skicka hem det till er!!

Sedan var det dags att öppna dom 2 små paketen som kom i postlådan och ja KOLLA där!! Det var min ONE TREE HILL-BOX!!!! och Pettson&Finuds filmen till Alexander!! Så idag blir det nog att kolla på lite film med barnen innan dom ska sova, sen ikväll hoppas jag på att jag och Marcus kan mysa ner oss i soffan och kolla på OTH!!!

Känns som att denna dag kan bli bra!!Jag har en sådan energi att jag blir tokig snart =) Men skönt att kunna känna så också, annars är man oftats trött tycker jag...

Om 1 timme ska vi hämta Alexander på dagiset sen ska vi hem och busa lite och äta lite mat...Senare skulle vi antagligen åka med barnens framor till barnens gammelfarmor för hon fyller 71 år idag..Så Grattis till dig Mariann på din 71 års dag!! Vi kommer snart och hälsar på!


Såg inget slut när jag packade upp alla saker =)

Här har jag fått bort hälften och det tog bara lite mer än 1 timme att fixa
till allt!! =)

Dom 2 efterlängtade paketen!!!

Kommentarer
Postat av: Jonna

säljer du oriflame?

2010-05-26 @ 12:26:10
URL: http://evelinajonna.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0