Öppet hus

I torsdags var vi iväg till Alexanders dagis på öppethus eller nja rättare sagt luftfest!! Dom har haft ett tema på deras dagis som dom arbetat med och forskat runt om =)
Och deras tema har just varit LUFT.....Så alla barnen har fått gjort en massa roliga saker med olika saker med just LUFT!
Så vi fick se en massa olika arbeten dom gjort och ett stort bildspel som spelades upp på väggen som visade massa foton från olika dagar om sysslat med detta.
Och sedan var det en massa lek ute på gården och sedan blev det korvgrillning och ballongsläpp.Dom fick alltså släppa upp balonger i luften alla barnen och gud vad det var roligt!! =)

Solen låg på och värmde fint så både jag och Alexander var helt röda i ansikterna. så nu blir det att smörja och smörja.... Men det har då gått ner en hel del nu men han lär ju ha en smörjtub med sig till dagis varje dag nu iallafall, solen blev stark på en gång den dök upp här hos oss!!

Kom väl hem där ifrån runt 16.30 och då for vi direkt till barnenshus och köpte 2 st nya pettson och findus filmer eftersom den andra han har är väldigt ut tjatad nu...
Och sedan blev det en stuttsmatta eftersom vi sagt det ett bra tag nu och det var extra pris på den där minsta med skyddsnät osv...Så japp bilen blev full när vi skulle hem!!! och lite fattigare blev man dock...

Började skruva ihop stuttsmattan på en gång vi kom hem men efter ett tag fick vi dock ge oss.Jag hann tyvätt bara klippa gräset på baksidan sedan kom det åska,blixt och regn...så jag får ta tag i att klippa gräset på framsidan en annan dag när gräset är torrt för idag har det också regnat så det r fortfarande blött =(

Så stackars Alexander fick ej hoppa på sin stuttsmatta igår och han var bra besviken när han la sig för att sova där på kvällen.Tyckte verkligen så synd om han, när man såg att all luft gick ur han bara för att han hade hoppats på att få hoppa lite ju....Men han somnade som en stock ändå!!

Sedan på kvällen kom Alexander(Ekis) hit på lite besök.Så det blev lite spel på ps3 och massa prat.....klockan sprang iväg och jag var as trött så vips så låg jag sedan i sängen och sov =) så dagen igår den gick kanon fort!!

Här är lite bilder från LUFTFESTEN/ÖPPETHUS!!






Dom 2 första bilderna är på Alexander när han leker för fullt i deras lekpark!!
Och den sista  bilden är Anton som låg och njöt i vagnen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0